Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Arvolantien katusuunnitelman hyväksyminen

Arvolantien katusuunnitelman hyväksyminen

KUULUTUS

Pihtiputaan kunnan hallintosäännön 43 § kohta 2 mukaan Tekninen lautakunta päättää kadun rakentamissuunnitelman hyväksymisestä (MRL 85§) ja muun yleisen alueen kuin kadun toteuttamissuunnitelman laadinnasta (MRL 90§). Tekninen lautakunta asettaa uudelleen julkisesti nähtäväksi Arvolantien katusuunnitelman. Arvolantie 1 paaluväli 0–910 ja Arvolantie 2 paaluväli 0–154, yhteensä n.1100 m.

Suunnitelmamuutos katusuunnitelmaan koskee lähinnä Arvolantien ja Reisjärventien risteysaluetta ja jk-pp väylän linjauksia sekä suojatiejärjestelyjä katuliittymässä.

Katusuunnitelma on julkisesti nähtävillä Pihtiputaan kunnan verkkosivuilla osoitteessa www.pihtipudas.fi/kuulutukset/ ajalla 1.7. – 15.7.2024.

Katusuunnitelma on nähtävänä kunnantalolla kunnanviraston aukioloaikoina 5.7.2024 asti ja sen jälkeen kirjastolla kirjaston aukioloaikoina.

Mahdolliset muistutukset katusuunnitelmasta on toimitettava viimeistään 15.7.2024 tekniselle lautakunnalle sähköpostitse pihtiputaan.kunta@pihtipudas.fi tai osoitteeseen: Pihtiputaan kunta, Tekninen lautakunta, Keskustie 9, 44800 Pihtipudas

TEKNINEN LAUTAKUNTA