Puistot, kadut ja yleiset alueet

Torit ja kokoontumispaikat

Torilla tavataan

Pihtiputaalla on kolme torialuetta;

  • Sallilan tori, Sallilantie 2
  • Tahkonaukio, Keskustie 4
  • Kumpulan piha-alue esiintymislavoineen Putaanportintiellä.

Vanhin toreista on ns. Keskustori Sallilan puiston ja Kolimantien välissä.

Tahkonaukio on toreista uusin ja sijaitsee Keskustien ja Asematien välissä. Tahkonaukion yhteydessä on myös linja-autojen pysäkit sekä paikoitusalue.

Näiden lisäksi Putaanportin alueella on ns. Kumpulan tori, joka on enemmän tapahtumapaikaksi muotoutunut alue kokonaisuudessaan. Alueelta on yhteys ranta-raitille ja alueella sijaitsee myös ulkoilmakonsertteihin soveltuva Kaakkurin lava.

Markkinapaikoille on mahdollista saada yksittäisiä paikkavarauksia tai pysyväisluonteisemman paikkavarauksen. Myös yksittäisten tapahtumien järjestäminen on mahdollista. Torimaksut, myyntiluvat, tapahtumajärjestäjät – lisätietoja Pihtiputaan kunnan tekninen toimisto ja kanslisti.

 

Myyntipaikat

Myyntipaikan voi varata päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi. Pidempiaikainen toripaikka (yli viikko) tai myyntikatoksen sijoittaminen varataan ennakkoon Pihtiputaan kunnan teknisestä toimistosta virka-aikana. Myyntipaikan toripaikkamaksut peritään kunnan toimesta laskulla, mikäli kyseessä on yli viikon toripaikkavaraus. Lyhytaikainen, satunnainen myyntipaikka voidaan varata suoraan saapumalla kohteeseen. Vapaamuotoiset paikkahakemukset toimitetaan viitteellä ”Toripaikka” osoitteeseen:

Kirsi Kinnunen

toimistosihteeri

040 171 6811

Yksikkö

Tekninen toimi

Lisätietoja

Teknisen toimen toimistosihteeri, arkistosihteeri

Salla Kumpulainen

yhdyskuntatekniikan päällikkö

040 714 4870

Yksikkö

Tekninen toimi, yhdyskuntatekniikka

Lisätietoja

Kadut, puistot, satamat, kunnallistekniikka

Hae sivustolta