Pihtiputaan kunnan blogi

Julkaistu 04.04.2019

Pihtiputaan kunnan blogi

 

 

Suvannonlahden vuokraaminen (5.2.2020)

Kunnanhallitus on hyväksynyt Suvannonlahden vuokrauskäytännöt 3.2.2020 § 19. Vuokrauskäytännöt, myöntämisperusteet ja hinnastot näet tästä:

https://kokous.pihtipudas.fi/dweb/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20203511-6

Kohde on vuokrattavissa maalis/huhtikuulta marraskuulle. Helmikuussa on avoin haku, perjantaista 7.2.2020-2.3.2020 asti yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläseuroille sekä sosiaalisiin tarkoituksiin. Hakulomakkeen löydät kunnan verkkosivuilta, joka toimitetaan liitteenä sähköpostitse tai tuodaan kunnan neuvontaan.

Kunnansihteeri tekee maaliskuussa hakuajan jälkeen viranhaltijapäätökset varauksista ja ilmoittaa vuorot hakijoille. Varatut vuorot merkitään Keskusvaraamon kalenteriin. Vapaaksi jäävät ajat ovat edelleen Keskusvaraamon kautta vuorattavissa yksityisille ja yrityksille.

HUOM! Suvannonlahden pihapiirissä tehdään edelleen rakennustöitä vuoden 2020 aikana!

 

Kesää odottaen,

kunnansihteeri Maija Sieppi

 

Kuva: Heikki Jämsén

Perttu Sonninen

Kunnansihteeri

044 459 6805

Yksikkö

Keskushallinto

Toimipaikka

Kunnanvirasto

Lisätietoja

Kunnanhallitus ja valtuusto, keskusvaalilautakunta / valmistelija ja sihteeri, asuinrakennustonttien myynti, sopimukset ja vuokraukset, vuokraoikeuksien siirto, tontinvaraushakemukset, viestintä, yleishallinto, työllisyysasiat

 

 

Suvannonlahden leirikeskus valmistuu (5.12.2019)

Suvannonlahden leirikeskuksen sauna on valmistunut!

 

Investotihanke jatkuu vielä vuoden 2020, jonka jälkeen leirikeskus on jälleen käytettävissä. Suvannonlahden suunnittelutoimikunnassa ja kunnanhallituksessa valmistellaan parhaillaan Suvannonlahden vuokrauskäytäntöjä.

 

Pysykää kuulolla, terveisin,

kunnansihteeri Maija Sieppi

 

 

 

Pihtiputaan kunnan uudet sivut on julkaistu 26.6.!  (27.6.2019) 

Kunnan uusia sivuja päivitetään ja muokataan kuitenkin vielä. Sivuilla voi esimerkiksi tulla vastaan ” VIRHE 404 Voi rähmä! Sivua ei löytynyt, mutta huoli pois!” ja näitä korjantaankin jatkuvasti. Mikäli havaitsette puutteita tai muita ongelmia, olemme kiitollisia palautteesta. Palautetta voit laittaa kunnan sähköpostiin pihtiputaan.kunta(ät)pihtipudas.fi 

Sivujen tekemiseen on mennyt yli vuosi. Alunperin sivut oli tarkoitus julkaista jo aikaisemmin, mutta uudistus venyi muiden kiireiden (kuten minun osaltani vaalien) vuoksi. Sivuja tietysti myös päivitetään jatkossa, videoita ja kuvia vaihdetaan. Kuntalaiset voivat myös lähettää omia kuviaan sivuille laitettavaksi, kuvaluvan kanssa tietysti! Sivut ovat  EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaiset (paitsi videot, joista puuttuu tekstitys, mutta videoihin tehdään se piakkoin), ne ovat visuaalisesti miellyttävämmät ja Pihtiputaan kuntastrategian ja visuaalisen ilmeen värit toimivat kunnan uusien sivujen väreinä. Sivujen pääväri on sininen, mutta sivuilla käytetään myös muita graafisen ilmeen värejä. Sivuilla on myös paljon kuvia ja videoita. Koska kunta on media, niin myöskin kunnan on panostettava visuaaliseen ilmeeseensä.

Kunnan sivuilla on vielä kuitenkin monenlaista kehitettävää, kuten sivujen kääntäminen englanniksi tai PTV-integraation hankinta sekä videoiden tekstittäminen. Sivuissa on siis myös tulevaisuudessa tekemistä niin päivittämisen kuin myös kehittämisen kannalta.

Kunnan sometilejä kannattaa myös seurata aktiivisesti. Kesällä kunnan sometoimittaja käy tapahtumissa ja menoissa ja kunnalta löytyy niin YouTube, Instagram kuin myös se perinteisempi viestintäkanava Facebook, nimellä Pihtipudas tänään.

Annan mielelläni lisätietoa  (044 459 6805 tai maija.sieppi(ät)pihtipudas.fi )

 

Kaikki palaute on tervetullutta!

Ihanaa kesää kaikille kuntalaisille, kesäasukkaille, mökkiläisille,

terveisin,

kunnansihteeri Maija Sieppi

 

 

 

Kuvitusta uusille nettisivuille (8.4.2019)

 

Pyysimme kuntalaisilta kuvia Pihtiputaasta kunnan uusia nettisivuja varten tammikuussa 2019 ja kuvia saapuikin kunnan sähköpostiin.

Sivuille kuvia ovat ottaneetkin niin kuntalaiset kuin kunnan työntekijät.

Alla muutamia otoksia.

 

 

 

 

 

Revontulet @Kaisu Luokkanen

 

 

 

 

 

 

 

Rantaraitti @Karri Paananen

 

 

 

 

 

 

 

Auringonlasku @Jouni Arvola

 

 

Takaisin kirjoituksiin

Hae sivustolta