Etätyökeskustoiminnan käynnistämishanke

Julkaistu 26.06.2019

Etätyökeskustoiminnan käynnistämishanke

Pihtiputaan kunta on hakenut rahoitusta etätyökeskustoiminnan käynnistämiseen. Keskuksen ideana on tuoda kuntaan uusia mahdollisuuksia sekä lyhytaikaiseen että pidempikestoiseen työskentelyyn niin kunnan asukkaille ja kesäputtaalaisille kuin muillekin etätyötä tekeville. Työtilojen lisäksi keskuksen on tarkoitus tarjota yliopistoyhteistyön kautta työpajoja ja luentoja yrittäjien osaamisen kehittämiseen. Edelleen keskuksen tavoitteena on lisätä yhteistyötä yritysten ja opiskelijoiden välillä. Yhteistyön tuloksena yritykset saavat tuoreita ajatuksia toimintansa kehittämiseen ja opiskelijat lisää kontakteja yrityselämään sekä uusia työmahdollisuuksia.

 

Etätyökeskuksen toiminnan on tarkoitus käynnistyä mahdollisimman varhain syksyllä, mikäli myönteinen rahoituspäätös saadaan. Kaksivuotiseen käynnistämisprojektiin tullaan hakemaan myös myyntihenkistä projektipäällikköä, jonka tehtävänä on hakea keskukseen toimijoita läheltä ja kauempaa. Aktiivista tekijää tullaan hakemaan heti rahoituksen varmistuttua, mutta tehtävästä mahdollisesti kiinnostuneille kannattaa asiasta mainita jo kesällä.

 

Etätyökeskuksen käynnistämisprojektin tarkoituksena on siis löytää Pihtiputaalle parhaiten sopiva toimintamalli. Siksi projektin aikana tullaankin kokeilemaan monenlaisia ratkaisuja, joista sopivimmat jäävät toivottavasti elämään. Ideoita toiminnan kehittämiseksi voi lähettää jo ennen projektin alkua yritysagentille ( manu.aunola@pihtipudas.fi ), mutta niitä pääsee kertomaan suoraan myös projektin aikana järjestettävissä tilaisuuksissa.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta