Kärkitapahtumien yhteismarkkinoinnin avustusten uudelleen haku 19.3.2023 saakka

Julkaistu 10.03.2023

Kunnanhallitus on kokouksessaan 6.3.2023 § 38 päättänyt jatkaa hakuaikaa 19.3.2023 saakka.

Pihtiputaalla on erinomaisia ja laadukkaita tapahtumia hyvin monipuolisesti ja jo useana vuonna yhteistyö etenkin yhteismarkkinoinnin kannalta on koettu hyödylliseksi ja sen kehittämiseen löytyy kiinnostusta. Pihtiputaan kunta on myöntänyt vuoden 2023 talousarviossa 6.400 € määrärahan kärkitapahtumien yhteismarkkinointiin.

Hae mukaan kärkitapahtumamarkkinointiin vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksesta tulee ilmetä suunnitellut markkinointitoimenpiteet, tapahtuman tunnettavuus, pääasiallinen sisältä, järjestäjä, arvioitu yleisömäärä sekä ajankohta.

Kunta ei koordinoi yhteismarkkinoinnin toteuttamista, ainoastaan avustuksen jakamista. Avustuksen saaneet tapahtumat vastaavat itse yhteistyössä yhteismarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Mukaan voivat hakea yhteisöt, työryhmät sekä yksityiset toimijat. Lisätietoja hakemisen vaiheista saat kunnan avustusohjeesta.

Palauta kirjallinen hakemus allekirjoitettuna kunnanhallitukselle os. Pihtiputaan kunta/kunnanhallitus, PL 36, 44801 Pihtipudas tai sähköpostitse os. pihtiputaan.kunta@pihtipudas.fi

Kärkitapahtumien yhteismarkkinoinnin hakuaika päättyy 19.3.2023

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta