Kärkitapahtumien yhteismarkkioinnin hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 15:30!

Julkaistu 12.02.2020

Pihtiputaalla on erinomaisia ja laadukkaita tapahtumia hyvin monipuolisesti ja jo toissa vuonna aloitettu yhteistyö etenkin yhteismarkkinoinnin kannalta on koettu hyödylliseksi ja sen kehittämiseen löytyy kiinnostusta. Pihtiputaan kunta on myöntänyt vuoden 2020 talousarviossa 8.000 € määrärahan kärkitapahumien yhteismarkkinointiin.

Hae mukaan kärkitapahtumamarkkinointiin vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksesta tulee ilmetä suunnitellut markkinointitoimenpiteet, tapahtuman tunnettavuus, pääasiallinen sisältä, järjestäjä, arvioitu yleisömäärä sekä ajankohta.

Kunta ei koordinoi yhteismarkkinoinnin toteuttamista, ainoastaan avustuksen jakamista. Avustuksen saaneet tapahtumat vastaavat itse yhteistyössä yhteismarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Mukaan voivat hakea yhteistöt, työryhmät sekä yksityiset toimijat. Lisätietoja hakemisen vaiheista saat kunnan avustusohjeesta.

Palauta kirjallinen hakemus allekirjoitettuna kunnanhallitukselle os. Pihtiputaan kunta/kunnanhallitus, PL 36, 44801 Pihtipudas tai sähköpostitse os. pihtiputaan.kunta@pihtipudas.fi

Kärkitapahtumien yhteismarkkinoinnin hakuaika päättyy 28.2.2020 klo 15.30

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta