Katujen puhdistus- ja huoltotyöt jatkuvat – Takapellontien korjaustyöt aiheuttavat poikkeuksia liikennöintiin toukokuun puolivälissä

Julkaistu 12.05.2023

Pihtiputaan tekninen toimi tiedottaa

Asfalttipintaisten kaavakatujen sekä kunnan kiinteistöjen hiekanpoisto jatkuu ja työ on kesken. Urakoitsijan työjärjestys kaduilla ja pihoissa on puhdistaa ensin keskialueet ja siirtyä sitten reuna-alueisiin ja viimeistelyyn. Osa reuna-alueista etenkin pihoilla on vielä jäässä, mutta kesä tulee vääjäämättä. Harjauksen jälkeen suoritetaan hienoaineksen poisto pesemällä. Pesu suoritetaan pihoissa sekä Asematiellä kevyenliikenteen väylineen. Työtä suorittaa Pohjolan Infrahoito Oy.

Sorapintaisten kaavakatujen kunnossapitosorastukset on aloitettu tänään. Pieniä paikkauksia ja paikkalanauksia on myös tehty pitkin kevättä. Kattavampia kunnossapitosorastuksia ei tehdä kaikille sorapintaisille kaduille.

Sorastusten jälkeen sorapintaiset kadut höylätään. Höyläys ajoittuu viikon 19 loppuun tai viikon 20 alkuun. Sorastuksia ja höyläyksiä suorittaa J&S Hänninen Ky.

Sorateiden pölynsidonta toteutetaan arviolta viikon 21 aikana, mikäli yöpakkaset ovat ohi. Pölynsidonnan suorittaa Destia Oy.

Takapellontien peruskorjaustyötä aloitetaan toukokuun puolivälissä. Ohessa työn vaiheistussuunnitelma. Työtä suoritetaan välillä Mäenpääntie – Kaartotie ja työ aiheuttaa poikkeuksia liikennöintiin ainakin viikkojen 21,22 ja 25 aikana. Kiertoreitti opastetaan kohteella.

Muita pienempiä paikkauskohteita ja kunnossapitotöitä suoritetaan taajamassa kesän mittaan.

Vikailmoitukset sekä palautteet voit jättää palautelomakkeella.

Takapellontien peruskorjaustyö
Takaisin uutisiin

Hae sivustolta