Kunnantalon peruskorjaus etenee – Valtuustosalin siiven vesikaton ja pääsisäänkäynnin purkutyöt on tehty

Julkaistu 02.12.2022

Pihtiputaan kunnantalon katon ja pääsisäänkäynnin remontti aloitettiin marraskuun alussa. Remontissa uusitaan ensin kokoussiiven katto, jonka on arvioitu valmistuvan helmikuussa. Kokoussiiven jälkeen siirrytään toimistotilojen kattoon. Kattoremontin yhteydessä uusitaan vesikatto, ilmastointilaitteet ja niiden rakenteet. Lisäksi rakennuksen pääsisäänkäynti muutetaan esteettömäksi.

Valtuustosalin siiven osalta vesikaton purkutyöt on tehty. Purkuvaiheessa on löydetty hieman vanhan vesikatteen rakenteita, jotka on siivottu pois. Katon vinoon osaan on asennettu lisälämmöneristys ja muihin osiin puhallusvilla. Vesikaton puu- ja ilmanvaihtotyöt ovat käynnistyneet.

Pääovien sisäänkäynti on purettu ja uuden käytävän rakentaminen on aloitettu. Tällä hetkellä uutta anturaa sekä sokkelia muotitetaan ja raudoitetaan.

Työmaalla tarkistetaan viikoittain työturvallisuuteen liittyvät seikat työntekijöiden ja ohikulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi.

Kunnantalon neuvonta on avoinna normaalisti klo 9-15. Sisäänkäynti kunnantalolle tapahtuu kirjaston puoleisesta päädystä. Kunnantalon etupihan parkkipaikka on osittain käytettävissä ja sinne ajetaan kirjaston puoleisesta liittymästä. Pysäköidä voi myös kunnantalon takapihalle, kuntosalin tai kirjaston pysäköintialueelle.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta