Kunnantalon remontti alkaa marraskuun alussa – neuvonta on avoinna normaalisti

Julkaistu 31.10.2022

Pihtiputaan kunnantalon katon ja pääsisäänkäynnin remontti aloitetaan tiistaina 1.11.2022. Remontissa uusitaan ensin kokoussiiven katto, jonka on arvioitu valmistuvan helmikuussa. Kokoussiiven jälkeen siirrytään toimistotilojen kattoon. Kattoremontin yhteydessä uusitaan vesikatto, ilmastointilaitteet ja niiden rakenteet. Lisäksi rakennuksen pääsisäänkäynti muutetaan esteettömäksi.

Kunnantalon neuvonta on avoinna normaalisti klo 9-15 remontin alkaessa. Sisäänkäynti kunnantalolle tapahtuu kirjaston puoleisesta päädystä. Etupihan parkkipaikat ovat kokonaan työmaa-aluetta ensimmäisen viikon ajan, jolloin voi pysäköidä kunnantalon takapihalle, kuntosalin tai kirjaston pysäköintialueelle. Viikosta 45 alkaen kunnantalon etupihan parkkipaikka on osittain käytettävissä ja sinne ajetaan kirjaston puoleisesta liittymästä.

Maanantaina 31.10. järjestettävä valtuustonkokous järjestetään vielä valtuustosalissa ja sitä on mahdollista seurata verkossa.

Marraskuusta alkaen valtuuston kokoukset järjestetään koulun ruokalassa, eikä niistä tehdä livelähetyksiä. Kokouksia voi tulla seuramaan paikan päälle ruokalan tiloihin.

Remontin ajan kunnantalon kokoustilat ovat poissa käytöstä. Kokoustiloja voi varata etätyökeskus HUBteekista soittamalla puh. 040 714 4453.

Kunnantalon tiloissa sijaitseva Ravintola Eväsreppu suljetaan marraskuusta alkaen toistaiseksi.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta