Talous ja hankinnat

Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Pihtiputaan kunta ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista Tarjova- palvelun kautta ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Tarjovan Kilpailutuspalvelu on julkisen sektorin hankintayksikköjen ja tarjoajien (palveluita, tavaroita tai urakoita tarjoavien toimittajien) väliseen hankintaprosessin toteuttamiseen kehitetty tekninen työväline, jonka avulla käyttäjät (hankintayksiköt ja tarjoajat) voivat laatia, julkaista ja jakaa tietoa sekä olla vuorovaikutuksessa keskenään. Esimerkkejä Palvelun toiminnoista ovat: Tarjouspyynnön laadinta, Tarjouspyynnön julkaiseminen, Tarjouspyyntöön liittyvien kysymysten esittäminen ja niihin vastaaminen, Tarjousten jättäminen, Tarjousten vastaanotto, Tarjousten vertailu, Hankintapäätös, ja Tiedoksiannot.

PIHTIPUTAAN KUNNAN JA VIITASAAREN KAUPUNGIN PERUSKOULUJEN JA VARHAISKASVATUKSEN KIRJAHANKINNAT LV. 2023-2024

Pihtiputaan ja Viitasaaren peruskoulujen oppikirja- ja koulukirjastohankintoja ja varhaiskasvatuksen kirjahankintoja koskeva kilpailutus lukuvuodelle 2023–2024 on käynnissä. Tarjouspyyntö on luettavissa www.tarjova.fi –sivuilla osoitteessa http://tarjova.fi/kilpailutus?t=954  ja www.hankintailmoitukset.fi -sivuilla.

Tarjous on jätettävä viimeistään 10.1.2023 klo 15 mennessä.

Sivistystoimisto

Avoimet tarjouspyynnöt, jotka eivät ole Tarjoava-palvelussa:

 


Hae sivustolta