Perusopetuksen ja lukion tiedote 19.11.2020

Julkaistu 19.11.2020

Putaanvirran koululla ja Viitasaaren lukiolla on todettu molemmissa yksi koronavirustartunta keskiviikkona 18.11.2020. Varotoimenpiteenä kaikki Putaanvirran koulun viidennen luokan oppilaat siirtyvät etäopetukseen ajanjaksolla 19.11. -23.11.2020 ja Viitasaaren lukio on etäopetuksessa 29.11. saakka.

Torstaipäivän aikana ei ole tullut uutta tiedotettavaa tartunnoista tai tartuntaketjuista.

Sekä varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa ja lukiossa on otettu torstaista 19.11.2020 alkaen käyttöön tiukennetut hygienia- ja turvavälikäytännöt.  Ensi viikon osalta kaikki ulkopuolisten vierailut sekä tapahtumat, joissa luokat/ryhmät sekoittuisivat, on peruttu. Lähiopetus voidaan järjestää ryhmiä sekoittaen, jos se on välttämätöntä.

Wiitaunionin sivistystoimessa noudatetaan THL:n ohjeistusta. Lisätietoja ja ohjeita löytyy THL:n sivuilta:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/lapset-ja-koronavirus

 

Ruokailu etäopetuksessa

Putaanvirran koulu

Putaanvirran koulun viidesluokkalaiset voivat hakea annospaketin koulun keittiöltä. Annospakettia ei tarvitse varata erikseen.

Viitasaaren lukio

Etäopetuksessa olevat lukiolaiset voivat hakea ruoan klo 12 keskuskeittiöltä. Ilmoita tekstiviestillä numeroon 044-733 5881 aamulla klo 7 mennessä, jos tulet hakemaan ruoan. Maanantain ruoasta on ilmoitettava perjantaina klo 13 mennessä. Huom. karanteenissa olevat eivät voi itse hakea ruokaa.

 

Poissaolot

Poissaolot ilmoitetaan normaalin käytännön mukaisesti Wilman kautta.

 

Koulukuljetukset

Koulukuljetukset järjestetään normaalisti. Kuljettajat käyttävät maskia liikennöitsijän aloitteesta. Kuljetuksissa turvaväleistä huolehtiminen on haastavaa, joten tärkeää on että kouluun ja siten kuljetuksiin tullaan vain terveenä.

 

Wiitaunionin johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran perjantaina 20.11.

 

Sivistystoimen toimialajohtaja Jutta Hartojoki 040-8600 777

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta