Pihtiputaan kunnan elinvoiman kehittäminen on käynnistynyt – Yrityskehittäjät ovat aloittaneet työnsä

Julkaistu 10.01.2023

Kehittämisyhtiö Witaksesta irtisanoutumisen myötä Pihtiputaan kunta on siirtänyt elinkeinopalveluihin liittyvät tehtävät kunnan omana toimintana järjestettäväksi vuoden 2023 alusta alkaen. Pihtiputaan kunta etsii kokoaikaista elinvoimapäällikköä aloittamaan 16.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kuntaan on palkattu kaksi osa-aikaista yrityskehittäjää 50 % työajalla. Elinvoimapäällikkö ja yrityskehittäjät työskentelevät vuoden 2023 ajan kunnanhallituksen alaisuudessa, jonka jälkeen tehtävät siirtyvät vuonna 2024 perustettavaan Pihtiputaan kunnan elinvoimayksikköön.

Elinvoimapäällikön tehtävä oli haettavissa marraskuussa 2022. Kunnanhallitus päätti jatkaa hakuaikaa 4.1.2023 saakka. Marraskuun hakukierroksella haastattelutyöryhmä haastatteli Manu Aunolan ja Ville Honkalan. Jatketun hakuajan aikana tehtävää hakeneista valittiin haastateltaviksi Auli Kukkonen, Inkeri Taurula, Olli Oivanen ja Juho Tenhunen. Kunnanhallitus suorittaa elinvoimapäällikön valinnan maanantaina 16.1.2023 pidettävässä kokouksessa.

Seija Haapa-aho ja Maija Laahanen ovat aloittaneet Pihtiputaan kunnan yrityskehittäjinä maanantaina 9.1.2023. Yrityskehittäjät ovat tavoitettavissa pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon ja heidän työhuoneet löytyvät kirjaston puoleisesta päädystä.

Yrityskehittäjät tukevat maksutta pihtiputaalaisia yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Suunnitteilla on järjestää heti elinvoimapäällikön aloittaessa elinvoimatilaisuus Pihtiputaalaisille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Yrityskehittäjät toivovat, että heihin otetaan yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Yhteystiedot

Seija Haapa-aho
Yrityskehittäjä
puh. 044 577 6389
seija.haapa-aho@pihtipudas.fi

Maija Laahanen
Yrityskehittäjä
puh. 040 716 4141
maija.laahanen@pihtipudas.fi

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta