Suomalainen eroseminaari pihtiputaalaisille ja viitasaarelaisille alkaa 15.9.2021 – Ilmoittaudu mukaan

Julkaistu 11.08.2021

Eroseminaari on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin pelkoihin, haluihin, haaveisiin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös koko joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

Suomalainen eroseminaari on luotettava, vakiintunut eroauttamisen menetelmä, jonka kokemukset ovat olleet kaikkialla erinomaisia.

Pihtiputaalaisille ja viitasaarelaisille tarkoitettu eroryhmä alkaa keskiviikkona 15.9.2021 klo 18 Viitasaaren terveyskeskuksessa. Tule ryhmään, jos harkitset eroamista tai olet juuri eronnut tai jo vuosia sitten, mutta siihen liittyviä asioita on mielessäsi. Eron eri vaiheisiin liittyvät tunteet pitää tunnistaa, kohdata ja purkaa.

Eron käsittely antaa aikuiselle paremmat valmiudet tukea lasta eron aiheuttaman hämmennyksen keskellä. Eroryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä, jossa osallistujat työskentelevät koulutetun vetäjän johdolla. Kokemukset ryhmän toiminnasta ovat olleet erinomaisia kautta maan.

Uusi ryhmä alkaa keskiviikkona 15.9.2021 klo 18.00 Viitasaaren terveyskeskuksessa. Ryhmään otetaan 4-8 hlöä, jotka sitoutuvat luottamuksellisuuteen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Eila Kivimäki p. 044 733 5809 tai eila.kivimaki@viitasaari.fi

Suomalaisen eroseminaarin valtakunnalliset verkkosivut

Esite PDF-muodossa

Eroseminaarin esite, tekstisisältö vieressä
Takaisin uutisiin

Hae sivustolta