Tiedätkö mikä on vammaisneuvosto?

Julkaistu 08.11.2021

Vammaisneuvosto on kunnan, kunnassa asuvien erityisryhmiin kuuluvien henkilöiden, heidän omaistensa sekä kunnan alueella toimivien eritysryhmiä edustavien järjestöjen yhteistyöelin. Eritysryhmillä tarkoitetaan ryhmiä joiden päivittäistä elämistä rajoittaa mm. pitkäaikaissairaus, liikkumisrajoite, toimintakyvyn haitta tai muu vamma. Kunnanhallitus nimeää vammaisneuvoston ja lisäksi vammaineuvostossa on edustajat kunnanhallituksesta, sivistys-, perusturva- ja teknisestä lautakunnasta.

Vammaisneuvostoon voi ottaa yhteyttä, mikäli on havainnut erityisryhmiä koskevia asioita, joita haluaa vietävän eteenpäin.

Vammaisneuvoston puheenjohtaja

Jarkko Manninen

puh. 046 562 5266

jarkko.manninen@pihtipudas.fi

Vammaisneuvosto esittäytyy 3.12.2021

Vammaisneuvosto on päättänyt järjestää kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12.2021 kunnantalon valtuustosalissa tilaisuuden, jossa neuvosto esittäytyy. Lisäksi tilaisuuteen on Pihtiputaalla toimivien erityisryhmiä edustavilla järjestöillä mahdollisuus tulla kertomaan omasta toiminnastaan. Tapahtuman tarkemmasta ajataulusta sekä tilaisuuteen osallistuvien järjestöistä tiedotamme lisää lähempänä ajankohtaa.

 

Tilaisuuteen mahtuu vielä erityisryhmiä edustavia järjestöjä kertomaan toiminnastaan!

 

Ilmoittautuminen;

Vammaisneuvoston sihteeri

Katja Halla-aho

puh. 040 173 6804 (arkisin)

katja.halla-aho@pihtipudas.fi

 

 

Vammaisneuvosto

Lue lisää
Takaisin uutisiin

Hae sivustolta