Työ ja yrittäminen

Miksi juuri sinun yrityksesi kannattaisi asettua Pihtiputaalle?

10 syytä tulla yrittäjäksi Pihtiputaalle (ja 3 vielä kaupan päälle)

Nelostie tuo ja vie
Ehdoton valttimme on kuntakeskuksen kautta kulkeva Nelostie, Suomen tieverkoston pääväylä. Pihtipudas sijaitsee myös Jyväskylä–Haapajärvi-junaradan varrella.

Meillä pääset halvemmalla
Elinkustannukset ovat meillä pienemmät kuin suurkaupungeissa, minkä ansiosta myös palkkataso on usein kaupunkeja kohtuullisempi.

Löydät taatusti tontin ja tilat
Teollisuustontit ovat kunnassamme edullisia, ja tarjoamme tuotantotilaa jopa aivan Nelostien viereltä. Myös valmiita tiloja meiltä löytyy moniin tarkoituksiin.

Valokuitu takaa tiedonkulun
Pihtiputaalle on rakennettu laajasti huippunopeaa valokuituverkkoa, johon liittyminen on edullista. Nopeat yhteydet mahdollistavat niin videoneuvottelut kuin etätyönkin.

Tuki on aina lähellä
Kehittämisyhtiö Witaksen asiantuntijat ja kunnan oma yritysagentti auttavat yrityksesi sijoittumis-, kehittämis- ja perustamisasioissa sekä kehittämisrahoituksen hankinnassa tarvittaessa kädestä pitäen.

Saat valmiit verkostot
Pääosa kuntamme yrityksistä on pieniä, joten ne ovat tottuneita tekemään yhteistyötä. Löydätkin täältä helposti myös alihankintaverkostoja.

Luonto tarjoaa parastaan
Metsät ja järvet ovat tärkeä voimavaramme, ilma on puhdasta ja luonto monimuotoinen. Polut ja vesireitit samoin kuin ladut, marjastuspaikat ja linnunlaulun saat luontaisetuina.

Yhdessä tekeminen kukoistaa
Meillä tapahtuu jatkuvasti, ja monista yhdistyksistä ja harrastuksista löydät varmasti omasi. Vahvassa kulttuuri- ja urheilupitäjässä jokainen uusi asukas otetaan lämpimästi vastaan.

Asumisessa on laatua
Tarjoamme monenlaisia asumismahdollisuuksia edullisesti. Valtaosa asunnoistamme on omakoti- ja rivitaloja. Sekä vuokralaiset että omistusasujat löytävät niistä omansa. Rantatonttejakin riittää halukkaille.

Aikaa on enemmän
Meillä on sama aika ja ajanlasku kuin muualla Suomessa, mutta enemmän aikaa kuin muilla. Emme nimittäin tuhlaa sitä ruuhkissa jonottamiseen.

Arvostamme koulutusta
Päiväkodista löytyy paikkoja, perusopetus ja erityisopetus on laadukasta ja omassa lukiossamme on peräti viisi suosittua erikoislinjaa. Lisäksi kansalaisopiston monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle jotakin.

Peruspalvelut ovat lähellä
Terveyskeskus on keskellä kylää, ja sosiaalipalvelut helposti saavutettavissa. Myös erilaisia palveluasumisen vaihtoehtoja löytyy aivan keskustan läheisyydestä.

Olemme ihmisiä varten
Vastaukset yrityksesi mahdollisiin kysymyksiin tai ongelmiin löytyvät nopeasti ja helposti. Turhan byrokratian olemme karsineet ja keskitymme mieluummin asioiden valmiiksi saamiseen.

Hae sivustolta