Yrittäminen

Vuokrattavat kokoustilat ja etätyöhuoneet

Vuokrattavat kokoustilat ja etätyöhuoneet

Pihtiputaan kunnanviraston kokoustiloista peritään vuokraa 34,00 € + alv 24 % niitä kaupallisiin tarkoituksiin käyttäviltä kunnan ulkopuolisilta toimijoilta.

Etätyötilaksi on mahdollista vuokrata kunnanviraston tiloista puheenjohtajien huonetta. Etätyötilasta peritään käyttömaksua, johon sisältyy kalustettu huone sekä WLAN-käyttömahdollisuus. Etätyötilan käyttö varataan kunnanviraston neuvonnasta tai kunnansihteeriltä. Päiväveloitus 10,00 € + alv 24 %, mutta jos päiviä kertyy enemmän kuin yksi on veloitus 6,00 € / päivä + alv 24 %.

Kokoustilat ovat edelleen käytettävissä veloituksetta kunnan toimielinten tai vastaavien (kunnalliset ja kuntien väliset kokoukset, työryhmät, neuvottelut, valtuustoryhmät, nuorisovaltuustot, paikalliset yhdistykset, kuntakonserniin kuuluvat yhtiöt tms.) kokouksiin.

Kunnan omat kokoukset ovat aina etusijalla muihin kokouksiin nähden. Kunnan ulkopuolisten toimijoiden varauksia ei oteta vastaan maanantaille tai tiistaille, koska tällöin tilat ovat useimmiten kokouskäytössä.

Kunnanhallitus / kokoustilat ja etätyöhuoneet täältä.

Pihtiputaalla on avattu etätyökeskus HUBteekki, joka on perustettu Hubittaako- hankkeen aikana Euroopan aluekehitysrahaston tuella. Tilan käyttö on maksuton hankkeen ajan 1.6.2020-31.5.2022. Tila on avoinna ma-pe klo 8-16.00. Käyntiosoite Keskustie 14

HUBITTAAKO? – hanke

Lue lisää

Perttu Sonninen

Kunnansihteeri

044 459 6805

Yksikkö

Keskushallinto

Toimipaikka

Kunnanvirasto

Lisätietoja

Kunnanhallitus ja valtuusto, keskusvaalilautakunta / valmistelija ja sihteeri, asuinrakennustonttien myynti, sopimukset ja vuokraukset, vuokraoikeuksien siirto, tontinvaraushakemukset, viestintä, yleishallinto, työllisyysasiat

Pihtiputaan kunta

Neuvonta

014 459 6800

Yksikkö

Kunnanvirasto

Toimipaikka

Keskustie 9
44800 Pihtipudas

Lisätietoja

Neuvonta ja vaihde ovat avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00

Faksi 014 459 6801

Muut kokous- ja juhlatilat

Lue lisää

Hae sivustolta