Avoinna vakituinen vastaavan sairaanhoitajan toimi Wiitalinnassa

Julkaistu 21.06.2022

ETSINTÄKUULUTUS!

 Onko sinulla terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (262/2015) 5 §:ssä säädetty kelpoisuus? 

Oletko kiinnostunut työstä vanhusten ja vammaisten parissa? 

Oletko kiinnostunut lähiesihenkilötyöstä? 

Mikäli vastasit kyllä, niin tämä ilmoitus on juuri Sinulle! 

Viitasaarella sijaitsevassa erityisryhmien asumiseen tarkoitetussa Wiitalinnan vuokrakerrostalossa on avoinna vakituinen vastaavan sairaanhoitajan toimi. Wiitalinnassa on 40 huoneistoa, joissa asuu sekä vanhuksia että vammaisia. Palvelut tuotetaan kotihoitona palvelutarpeen arvioinnin mukaisesti.

Työ on päivätyötä, mutta halutessasi voit tehdä myös iltavuoroja ja viikonloppuja. Tehtäviin kuuluu päivittäisen toiminnan koordinointi, lähiesihenkilötehtävät sekä palvelu-/hoitotyön kehittäminen vanhusten ja vammaisten parissa. Henkilöstöä Wiitalinnassa on 30, joista on hoitajia 15 ja 11 ohjaajia, vastaavan sairaanhoitajan lisäksi on 2 sairaanhoitajan toimea. Työparina vastaavalla sairaanhoitajalle on kehitysvammapuolen vastaava ohjaaja sekä sairaalapalvelujohtaja.

Työpaikka on savuton. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työehdot määräytyvät Sote-tes:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 1.7.2022 klo 15.00 mennessä ja se osoitetaan perusturvan toimialajohtajalle.

Toimeen valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Huumeseulatutkimus kuuluu työhöntulotarkastukseen. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja, p. 040 667 0794, hanna.luukkanen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaari

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

1.7.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti KuntaRekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta