Haemme kotisairaalaan sairaanhoitajaa Viitasaarelle

Julkaistu 21.06.2022

Kotisairaalatoimintaa kehitetään ja laajennetaan Keski-Suomessa. Tavoitteena on käynnistää terveyskeskussairaaloiden osastojen yhteyteen kotisairaalan satelliittiyksiköitä, jotka toimivat kiinteässä yhteistyössä Jyväskylän kotisairaalan kanssa. Haluamme Viitasaarella olla etulinjassa kehittämässä uusia palveluita sekä toimintatapoja ja käynnistämme Keski-Suomessa ensimmäisenä kotisairaalan satelliittiyksikön toiminnan.

Haemme kotisairaalaan kehittämismyönteisiä ja innostuneita

SAIRAANHOITAJA (1)

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm.

  • palliatiivisten ja saattohoitopotilaiden hoito
  • infektiopotilaiden hoito
  • hoidon tarpeen arviointi
  • kotihoidon ja asumispalveluiden hoitajien tukena toimiminen

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää uutta toimintaa. Kotisairaalan sairaanhoitajana pääset tekemään yhteistyötä esimerkiksi osastojen, asumispalveluyksikköjen, päivystyksen ja ensihoidon kanssa. Lisäksi pääset kehittämään yhteistyötä Jyväskylän kotisairaalan kanssa. Työ kotisairaalassa on vaihtelevaa ja monipuolista. Kotisairaalan tilat sijaitsevat osaston yhteydessä, akuuttiosastolla hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita. Saat perehdytyksen sekä tukea työtehtävään Kotisairaalaverkosto Keski-Suomeen hankkeesta. Työ on aluksi kaksivuorotyötä, myöhemmin mahdollisuus kolmivuorotyöhön.

Arvostamme hyvää kliinistä osaamisesta, hoidon tarpeen arvioinnin osaamista, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä yhteistyötaitoja ja organisointikykyä. Etsimme työkaveriksemme ennakkoluulotonta ja avointa sairaanhoitajaa, jolla on tekemisen meininki! Kehitysmyönteisyys ja huumorintaju plussaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi luetaan voimassa olevat LOVe-lääkeluvat. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 8.7.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen mari.nyronen@viitasaari.fi.

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaari

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

Sähköisenä KuntaRekryn kautta 8.7.2022 mennessä

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta