Haetaan vastaavaa sairaanhoitajaa Viitasaaren kaupungin kotihoitoon sekä palvelukeskukseen

Julkaistu 02.08.2022

Wiitaunioni on Pihtiputaan kunnan ja Viitasaaren kaupungin muodostama yhteistyön palvelumalli. Palvelut perustuvat molempien kuntien vahvuuksiin. Meillä työskentelee yhteensä noin 1000 ammattilaista. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella. Tule työyhteisöön, jossa välitämme toinen toisistamme! 

ETSIMME ESIHENKILÖÄ VIITASAAREN KOTIHOIDON HUIPPU TIIMIIN. LAITA HAKEMUS HETI. 

Vahvistamme ikäihmisten kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Viitasaaren kaupungin kotihoitoon, sekä palvelukeskukseen. Jos olet huumorintajuinen, ennakkoluuloton ja kehittämismyönteinen sekä aidosti kiinnostunut kohtaamaan henkilöstä sekä ikäihmisten kanssa työskentelystä ja nautit vaihtelevasta työstä, olet etsimämme henkilö! Saat tehtävääsi esihenkilön ja tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen. Tehtävä on hallinnollista työtä. Tule mukaan loistavaan työyhteisöön, meillä hommat sujuu, olemme hyvin itseohjautuvia. Meillä on käytössä henkilöstölle ePassi-hyvinvointietu.

Tehtävään kuuluu kotihoidon ja palvelukeskuksen henkilöstön esihenkilönä toimiminen ja teet yhteistyötä kotihoidon tiimin ja yhteistyöverkoston kanssa hoitotyön laadun ja työmenetelmien kehittämisessä, arvioimisessa ja ylläpitämisessä. Vastaat myös esihenkilösi kanssa henkilöstön osaamisesta ja jaksamisesta. Haluamme panostaa kotihoidon laadun kehittämiseen. Pääset myös vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaasi.

Parhaillaan on käynnistymässä kotihoidon etähoiva, jonka parissa pääset kouluttautumaan, kasvamaan ja kehittymään alan asiantuntijaksi oman tehtävänkuvan mukaisesti yhdessä tiimin kanssa, tämä on huikea näköalapaikka päästä mukaan kehittämään etähoivaa.

Eduksi katsomme kokemuksen kotihoidossa työskentelystä ja moniammatillisestä tiimityöstä. Kannustamme sinua kouluttautumaan ja myös mahdollistamme tämän.

Esihenkilönäsi toimii suoraan koti- ja asumispalvelujohtaja, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä.

Työaika on päivätyöluonteinen jaksotyö. Palkkaus SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan 2852 euroa/kk. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja sujuva suomen kielen taito.

Toimi täytetään, mikäli siihen myönnetään täyttölupa.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Paperimuotoiset hakemukset ja ansioluettelot tulee toimittaa osoitteella viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi viimeistään 28.08.2022 mennessä. Hakemukseen tulee merkitä Kotihoidon vastaava sairaanhoitaja. Koeaika on kuusi kuukautta. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja huumausainetestistä.

Lisätietoja tehtävästä: Koti- ja asumispalvelujohtaja Jarkko Väätäinen: jarkko.vaatainen@viitasaari.fi tai soittelemalla: 0444597331 myös whatsapp toimii.

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaari

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

28.8.2022 ensisijaisesti KuntaRekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta