Lähihoitaja, Palvelukoti Helmiina

Julkaistu 17.11.2022

Hei sinä lähihoitaja, joka tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää osaamistasi, lisäksi vielä, jos olet iloinen ja huumorintajuinen, niin se on siinä.

Meillä on Viitasaarella Palvelukoti Helmiinassa paikka sinua varten. Palvelukoti Helmiina tarjoaa tehostettua asumispalvelua Viitasaaren keskustassa.

Meillä on hyvä yhteishenki ja moniammatillista osaamista, sillä meillä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia, sekä hoiva-avustajia. Tarvitsemme lisää vahvistusta työhön, jossa on ihania asiakkaita. Arvostamme kuntouttavaa työotetta, tiimi- ja itsenäiseen työhön kykenevää ihmistä, joka on ihminen ihmiselle, työyhteisön tukea unohtamatta. Lääkeluvat plussaa, tarvittaessa voit suorittaa ne työsuhteen alussa.

Käytössämme on e-passi, lisäksi uusille työntekijöille maksamme palkan päälle rekrytointilisää 300 €/kk vuoden loppuun saakka.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä rekisteröinti Valvirassa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Huomioimme haussa myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä mutta otamme huomioon myös yksilölliset toiveet, kysy rohkeasti lisää! Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Otamme sinut avosylin vastaan, tartu tarjoukseemme ja hae mukaan! Tarjoamme mahdollisuutta myös eripituisiin sijaisuuksiin tai osa-aikaiseen työhön, eli hae sijaiseksi tai kokoaikaiseksi!

Hakemus pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 1.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja työstä:

Palvelukoti Helmiinan Vastaava sairaanhoitaja Sirpa Hirvonen, 044 733 5656 tai sirpa.hirvonen@viitasaari.fi  tai Vanhuspalveluiden koti- ja asumispalvelujohtaja Jarkko Väätäinen, jarkko.vaatainen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

KuntaRekryn kautta 1.12.2022 klo 15 mennessä

Työsuhde:

Toistaiseksi

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta