Lähihoitajaa vakituiseen työhön perusturvan sisäisenä sijaisena eli sissinä Viitasaarelle ja Pihtiputaalle

Julkaistu 21.06.2022

Hei Lähihoitaja!

Kiinnostaako vakituinen työ perusturvan sisäisenä sijaisena eli sissinä? Meillä on auki toimet sekä Pihtiputaan kunnassa että Viitasaaren kaupungissa.

Sisäiset sijaiset ovat varattavissa perusturvan eri yksiköihin; varattavia yksikköjä ovat mm. sairaalan osastot sekä Viitasaarella että Pihtiputaalla, kotihoito, tehostettu ympärivuorokautinen asumispalvelu sekä vammaispalveluiden yksiköt. Työ on 2-vuorotyötä ja suositeltavaa on oman auton käyttömahdollisuus. Työ tapahtuu kyseisen yksikön vakituisen henkilökunnan kanssa yhteistyössä.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta eri yksiköistä sekä positiivista ja ennakkoluulotonta asennetta hoitotyöhön. Uraansa aloittelevalle lähihoitajallekin annamme mielellämme mahdollisuuden ja tässä on oiva mahdollisuus tutustua ja saada kokemusta perusturvan eri osa-aluilta. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti, sekä Lop/Love-lääkehoidon osaamista (tarvittaessa tentit voidaan suorittaa työn alkaessa). Toimen voi ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä 8.7.2022 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa sissipankin vastaava sairaanhoitaja Jani Hiltunen 26.6.2022 saakka, jani.hiltunen@viitasaari.fi. Vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen antaa lisätietoja ajalla 27.6 -8.7.2022, mari.nyronen@viitasaari.fi.

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaari

Sijainti:

Pihtipudas ja Viitasaari

Hakuaika:

Sähköisenä KuntaRekryn kautta 8.7.2022 mennessä

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta