Sairaanhoitaja, Palvelukoti Helmiina

Julkaistu 18.11.2022

Hei sinä Sairaanhoitaja, tule töihin meille Palvelukoti Helmiinaan, otamme ilolla vastaan osaamisesi ja asiantuntijuutesi. Maksamme palkan päälle rekrytointilisää 300 €/kk vuoden loppuun saakka.

Meillä on Viitasaarella Palvelukoti Helmiinassa paikka sinua varten. Palvelukoti Helmiina tarjoaa tehostettua asumispalvelua Viitasaaren keskustassa.

Helmiinassa on erinomainen yhteishenki ja moniammatillista osaamista, sillä meillä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia, sekä hoiva-avustajia, lisäksi meillä on erinomaiset tukipalvelut, jotta saat keskittyä omaan sairaanhoitajan työhösi rauhassa.  Lääkäripalvelut ovat saman katon alla ja myös sairaanhoitaja-lääkäri yhteistyötä tehdään tiiviisti. Tarvitsemme lisää vahvistusta työhön, jossa on ihania asiakkaita. Arvostamme kuntouttavaa työotetta, tiimi- ja itsenäiseen työhön kykenevää ihmistä, joka on ihminen ihmiselle, työyhteisön tukea unohtamatta. Lääkeluvat plussaa, tarvittaessa voit suorittaa ne työsuhteen alussa.

Sairaanhoitaja työskentelee pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa.

Käytössämme on e-passi, lisäksi uusille työntekijöille maksamme palkan päälle rekrytointilisää 300 €/kk vuoden loppuun saakka.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on sairaanhoitajan (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä rekisteröinti Valvirassa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Huomioimme haussa myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Otamme sinut avosylin vastaan, tartu tarjoukseemme ja hae mukaan! Tarjoamme mahdollisuutta myös eripituisiin sijaisuuksiin tai osa-aikaiseen työhön, eli hae sijaiseksi tai kokoaikaiseksi!

Hakemus pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 20.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja työstä:

Palvelukoti Helmiinan Vastaava sairaanhoitaja Sirpa Hirvonen, 044 733 5656 tai sirpa.hirvonen@viitasaari.fi  tai Vanhuspalveluiden koti- ja asumispalvelujohtaja Jarkko Väätäinen, jarkko.vaatainen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

KuntaRekryn kautta 20.12.2022 klo 15 mennessä

Työsuhde:

Toistaiseksi

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta