Tule sairaanhoitajaksi Viitasaaren terveyskeskuksen akuuttiosastolle

Julkaistu 21.06.2022

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

TULE SAIRAANHOITAJAKSI VIITASAAREN TERVEYSKESKUKSEN AKUUTTIOSASTOLLE 

Eläkebuumi vavisuttaa työyhteisöämme, haemme iloiseen ja energiseen työyhteisöömme 3 sairaanhoitajaa eläköityvien kollegoiden tilalle vakituisiin toimiin.

Jos olet huumorintajuinen, ennakkoluuloton ja kehittämismyönteinen ja nautit vaihtelevasta työstä, olet etsimämme henkilö!

Saat tehtävääsi esihenkilön ja tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen. Tule mukaan loistavaan työyhteisöön, meillä hommat sujuvat, olemme hyvin itseohjautuvia. Meillä on käytössä henkilöstölle ePassi-hyvinvointietu.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuotona on jaksotyöaika, 38.25 h/vko. Työ on kolmivuorotyötä. Mahdollisuus työskennellä myös syksyllä 2022 starttaavassa kotisairaalassa.

Toimen voi ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 8.7.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Mari Nyrönen mari.nyronen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaari

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

Sähköisenä KuntaRekryn kautta 8.7.2022 mennessä

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta