Kirjasto

Kirjastokummi opastaa

Kirjastokummi opastaa digiasioissa

Viitasaaren ja Pihtiputaan kirjaston Kaveria ei jätetä! -hankkeessa autetaan alueen asukkaita kehittämään digitaitojaan ja samalla tuetaan aktiivista kansalaisuutta ja hyvinvointia – kotona mahdollisimman pitkään pärjäämistä.

KIRJASTOKUMMI

Kirjastokummi tulee avuksi heille, joiden osallistuminen kirjaston- ja muiden alueen hyvinvointipalveluihin on syystä tai toisesta hankalaa. Kirjastokummi opastaa älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen sekä erilaisten digipalvelujen käytössä. Kummi ei käsittele asiakkaan salasanoja tai vahvan tunnistautumisen välineitä, kuten pankkitunnuksia. Tarkoitus on oppia ja saada rohkaisua itsenäiseen laitteiden ja palveluiden käyttöön.

KIRJAKASSIPALVELU

Kirjastokummi voi lisäksi tuoda lainaamasi kirjat tai muun kirjastoaineiston sinulle kotiin. Voit myös lainata iPad tabletin itsellesi kokeiluun.

MAKSUTONTA DIGIOPASTUSTA KOTONA JA KIRJASTOLLA

Kirjastokummi opastaa ilmaiseksi. Soita arkisin klo 9:00 – 15:00  p. 040 656 0604  ja varaa oma opastusaikasi. Kummi opastaa sinua joko kotona tai kirjastolla, miten sinulle vain parhaiten sopii.

Ota rohkeasti yhteyttä, nähdään!

Heli Hjelmeroos-Haapasalo

Hankevetäjä

040 716 1317

Yksikkö

Wiitaunionin aluekirjasto

Toimipaikka

Pihtiputaan kirjasto

TUTUSTU HANKKEEN KOTISIVUUN!

Löydät sieltä valikoiman suoria linkkejä oman kirjastosi ja seurakuntasi nettisivuille, liikunta- ja kulttuuritapahtumiin sekä erilaisiin digitaalisiin ajanvietteisiin.

Hae sivustolta