Kirjasto

Digiopastus

Digiopastus

Viitasaaren ja Pihtiputaan kirjaston Kaveria ei jätetä! -hankkeessa autetaan alueen asukkaita kehittämään digitaitojaan ja samalla tuetaan aktiivista kansalaisuutta ja hyvinvointia – kotona mahdollisimman pitkään pärjäämistä.

DIGIOPASTUSTA

Hanke auttaa auttaa heitä, joiden osallistuminen kirjaston- ja muiden alueen hyvinvointipalveluihin on syystä tai toisesta hankalaa. Opastusta voi saada älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen sekä erilaisten digipalvelujen käytössä. Asiakkaan salasanoja tai vahvan tunnistautumisen välineitä, kuten pankkitunnuksia ei käsitellä. Tarkoitus on oppia ja saada rohkaisua itsenäiseen laitteiden ja palveluiden käyttöön.

KIRJAKASSIPALVELU

Jos et voi itse tulla kirjastoon, tuomme haluamasi kirjat tai muun kirjastoaineiston kotiisi. Lisäksi voit lainata iPad tabletin itsellesi kokeiluun.

MAKSUTONTA DIGIOPASTUSTA KOTONA JA KIRJASTOLLA

Maksuton digiopastus Pihtiputaan kirjastossa tai kotona keskiviikkoisin klo 9-15. Varaa oma opastusaikasi kirjastossa tai soittamalla p. 040 7161317.

TUTUSTU HANKKEEN KOTISIVUUN!

Hankkeen kotisivulta löydät valikoiman suoria linkkejä oman kirjastosi ja seurakuntasi nettisivuille, liikunta- ja kulttuuritapahtumiin sekä erilaisiin digitaalisiin ajanvietteisiin.

Hae sivustolta