Kirjasto

Kirjastokummi opastaa

Kirjastokummi opastaa digiasioissa

Pihtiputaan ja Viitasaaren kirjaston Kaveria ei jätetä! -hankkeessa autetaan alueen asukkaita digitaidoissa ja samalla tuetaan aktiivista kansalaisuutta ja hyvinvointia – kotona mahdollisimman pitkään pärjäämistä.

KIRJASTOKUMMI

Kirjastokummi auttaa digipalvelujen käytössä,  älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen käytön ongelmissa. Kummi ohjaa palvelujen käytössä, mutta ei tee asiointia asiakkaan puolesta.

Kirjastokummin ohjauksessa asiakas tekee itse esimerkiksi sähköisen asioinnin vaatimat tunnistautumiset, pankkiasioinnit tai uusii   reseptin Kanta.fi- palvelussa.  Tarkoitus on oppia ja saada rohkaisua omien digilaitteiden ja -palvelujen käytössä.

Teknisiä korjauksia tai laiteasennuksia kummi ei tee. Kirjastokummi auttaa digiongelmien lisäksi tuomalla lainaamasi kirjat tai muun kirjastoaineiston sinulle kotiin.

MAKSUTONTA DIGIOPASTUSTA KOTONA JA KIRJASTOLLA

Kirjastokummi opastaa ilmaiseksi. Soita arkisin klo 9.00 -15.00  p. 040 656 0604 ja varaa oma opastusaikasi ja -paikkasi. Kummi opastaa sinua joko kirjastolla tai kotona. Miten sinulle vain parhaiten sopii.

Ota rohkeasti yhteyttä, nähdään!

Heli Hjelmeroos-Haapasalo

Kirjastokummi

040 656 0604

Yksikkö

Wiitaunionin aluekirjasto

Toimipaikka

Pihtiputaan kirjasto

Jukka Vuorela

Hankevetäjä

040 716 1317

Yksikkö

Wiitaunionin aluekirjasto

Toimipaikka

Viitasaaren kirjasto

Hae sivustolta