Liikuntapalvelut

Meijän polku 2017-2047 -hanke

Keski-Suomen MEIJÄN POLKU 2017–2047  –hankkeen tarkoituksena on pitkäjänteisesti, 30 vuoden aikajänteellä edistää kansanterveyttä ja hyvinvointia Keski-Suomessa. Meijän polulla keskisuomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen keskitytään neljän teeman, eli liikunnan, levon, luonnon ja yhteisöllisyyden kautta. Tavoitteena on terveempi ja hyvinvoiva Keski-Suomen väestö.

Meijän polun vuosikellosta löydät kuhunkin vuodenaikaan liittyviä liikunta- ja hyvinvointivinkkejä sekä liikunta- ja hyvinvointihaasteita: https://www.meijanpolku.fi/vuosikello/

Talvihaasteet löydät täältä: https://www.meijanpolku.fi/talvi/

Meijän Polun talvihaasteet ovat voimassa joulu-helmikuun ajan. Sivistyslautakunnan jäsen Tauno Mattola päätyi ottamaan hiihtohaasteen vastaan. Tavoitteeksi Tauno otti Grönlannin läpi hiihtämisen talvikuukausien aikana. ”Voipi olla kova ja ylitsepääsemätön matka jos ei ole lunta. Lujasti uskon talven ja lumen tuloon. Sukset on jo kaivettu esiin, vain lumikerros puuttuu. Sitä odotellessa treenaan kuntosalilla ja kävelypoluilla. Hiihto sujuu paremmin hyvässä seurassa vähälläkin lumella.” kertoo Tauno.

Halutessasi voit seurata omaa toimintaasi seurantakorttien avulla. Löydät tarkemmat haastekuvaukset ja seurantakortit täältä: https://www.meijanpolku.fi/talvi/.  Seurantakortteja voit hakea myös kunnantalon infosta.

Jos haluat, voit palauttaa täytetyt talvihaasteiden seurantakortit 5.3.2021 mennessä kunnantalolle, nimellä ja puhelinnumerolla varustettuna, jolloin osallistut kannustepalkintojen arvontaan.

Ps. Syksyhaasteiden osalta seurantakortit tulee palauttaa 4.12.2020 mennessä

Kaksi hiihtäjää tauolla keväisessä luonnossa
Kuva: Tauno Mattolan kotialbumi

Hae sivustolta