Näe ja koe Pihtipudas

Matkailupalvelut

Matkailupalvelut

 

Lomaseutu

Keski-Suomen pohjoisimmasta kärjestä, puhtaiden vesien äärestä löytyy lomaseutu, missä voit nauttia rauhallisesta ja viihtyisästä lomasta kauniin luonnon keskellä – ja kuitenkin monipuolisten palveluiden läheisyydessä.

 

 

Joutsenet
Heinäjoki

 

Pihtiputaan, Viitasaaren, Kinnulan ja Kivijärven palvelut samalla kartalla. Paikalliset.fi sivustolta löydät kätevästi sinua lähimpänä olevat tuotteet ja palvelut niin arkeen kuin juhlaan. 

Putaanportti

Putaanportin liikekeskus ja virkistysalue sijaitsevat Pihtiputaan keskustan itäpuolella valtatie 4:n ( E75 ) varrella, Kolima-järven rannalla. Putaanportti on vilkas automatkailijan monipuolinen palvelu- ja huoltopiste. Lisäksi Putaanportti ja Kolima-järven alue tarjoavat matkailijalle erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja virkistäytymiseen.

Putaanportin liikekeskuksen noin kahdestakymmenestä yrityksestä löytyvät niin matkamuistot, lahjat, design-tuotteet kuin hyvät ruokailumahdollisuudet. Putaanportin ranta-alueen rantaraitilla voi automatkailija levähtää hetken nauttien Kolima-järven maisemista. Ranta-alueen palveluja ovat mm. luontopolku, venelaiturit, lintutorni, laavu, tarkkailukatos jne.

Kolima

Putaanportti on rakennettu Kolimajärven rannalle. Kolima tarjoaa erinomaiset puitteet luontomatkailun harjoittamiseen. Järven luontoarvot, kauniit ja karut maisemat, hyvät kalakannat sekä mielenkiintoinen kulttuurihistoria tarjoavat matkailijalle nähtävää ja koettavaa.

 

Lisätietoja:

Jasmine Välikangas

Tourism Manager / Matkailupäällikkö, Witas Oy

+358 40 703 1205

Lisätietoja

matkailu@witas.fi
jasmine.valikangas@witas.fi

Hae sivustolta