Näe ja koe Pihtipudas

Matkailupalvelut

Matkailupalvelut

Lomaseutu

Keski-Suomen pohjoisimmasta kärjestä, puhtaiden vesien äärestä löytyy lomaseutu, missä voit nauttia rauhallisesta ja viihtyisästä lomasta kauniin luonnon keskellä – ja kuitenkin monipuolisten palveluiden läheisyydessä.

SydänSuomen Keskusvaraamo tarjoaa kaikki Sydän-Suomen matkailualueen majoitus- ja aktiviteettipalvelut samasta paikasta.

Pihtiputaan, Viitasaaren, Kinnulan ja Kivijärven palvelut samalla kartalla. Paikalliset.fi-sivustolta löydät kätevästi sinua lähimpänä olevat tuotteet ja palvelut niin arkeen kuin juhlaan.

Joutsenet
Heinäjoki

Putaanportti

Putaanportin liikekeskus ja virkistysalue sijaitsevat Pihtiputaan keskustan itäpuolella valtatie 4:n (E75) varrella, Kolima-järven rannalla. Putaanportti on vilkas automatkailijan monipuolinen palvelu- ja huoltopiste. Lisäksi Putaanportti ja Kolima-järven alue tarjoavat matkailijalle erinomaiset mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen ja virkistäytymiseen.

Putaanportin liikekeskuksen noin kahdestakymmenestä yrityksestä löytyvät niin matkamuistot, lahjat, design-tuotteet kuin hyvät ruokailumahdollisuudet. Putaanportin ranta-alueen rantaraitilla voi automatkailija levähtää hetken nauttien Kolima-järven maisemista. Ranta-alueen palveluja ovat mm. luontopolku, venelaiturit, lintutorni, laavu, tarkkailukatos, jne.

Kolima

Putaanportti on rakennettu Kolima-järven rannalle. Kolima tarjoaa erinomaiset puitteet luontomatkailun harjoittamiseen. Järven luontoarvot, kauniit ja karut maisemat, hyvät kalakannat sekä mielenkiintoinen kulttuurihistoria tarjoavat matkailijalle nähtävää ja koettavaa.

Lisätietoja:

Jasmine Välikangas

Tourism Manager / Matkailupäällikkö, Witas Oy

+358 40 703 1205

Lisätietoja

matkailu@witas.fi
jasmine.valikangas@witas.fi

Hae sivustolta