Suvannonlahden leirikeskus

Suvannonlahden vuokraus

Suvannonlahti on ollut remontissa vuosien 2019-2020 aikana. Keski-Suomen Ely-keskus ja Leader Viisari ry hyväksyivät Pihtiputaan kunnan hakemuksen investointihankkeeseen Suvannonlahti – Puttaalaisten hyvinvointikeskus. Investointihankkeelle on myönnetty jatkoaikaa 30.6.2021 saakka.

 

Suvannonlahti-Puttaalaisten hyvinvointikeskuksen tavoitteena on helposti, matalalla kynnyksellä saavutettava laadukas, retkeilymajatyylinen kohde kuntalaisten aktiiviseen virkistyskäyttöön. Kohde tarjoaa hyvän alustan eri ikäryhmien ja kuntalaisjärjestöjen toiminnan järjestämiseen. Pidemmän aikavälin tavoitteena on yhdistysten aktivoinnin kautta kuntalaisten hyvinvointi. Toimet vahvistavat yhteisöllisyyttä, vapaaehtoistoimintaa, kylien elinvoimaisuutta, aktiivista harrastustoimintaa sekä hyvinvointia. Suvannonlahden suunnittelutoimikunta on laatinut vuokrausehdot ja käytännöt näiden periaatteiden mukaisesti.

Suvannonlahden leirikeskusta vuokrataan yleishyödylliseen käyttöön, kunnanhallituksen vahvistaman linjauksen mukaisesti.

Kohde on vuokrattavissa huhtikuulta marraskuulle ja majoitusvuorokausi on klo 14:00 – 12:00.

Vuokrahaun yhteydessä vuokralaisen on ilmoitettava suunnitellun vuokra-ajan käyttötarkoitus. Kohteen käytöstä ja käyttötarkoituksesta pidetään kirjaa. Vuokraajatahoille ei aseteta rajoituksia, mutta vuokran käyttötarkoitus ei voi kohdistua kilpailtuun elinkeinoalaan, johon kohdistuu myös alueellista yrityspohjaista toimintaa (esim. mökkivuokraus tai yritysten kokous- ja virkistyspäivätoiminta).

 

Suvannonlahden yheishaku yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläseuroille sekä sosiaalisiin tarkoituksiin on päättynyt ja hakemusten perusteella vuorot Suvannonlahteen on jaettu.

Varauskalenteriin jäi kuitenkin vielä kaudelle 2021 paljon vapaita ajankohtia ja ne ovatkin haettavissa jatkuvan haun kautta vuokrauskauden loppuun !

Hakemustasi tehdessä, merkitse ajankohtaan varauksen alkamis- sekä päättymispäivä.

  1. Esim. koko viikonloppu (pe-su) > 3.-5.9.2021
  2. Esim. yksi vuorokausi > 1.-2.9.2021

Ja muista huomioida, että majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12!

 

Hakulomakkeen ohjeineen löydät tästä:

Suvannonlahden varauskalenteri, varaustilanne 20.9.2021

Lisätiedot:

Pihtiputaan kunta

Neuvonta

014 459 6800

Yksikkö

Kunnanvirasto

Toimipaikka

Keskustie 9
44800 Pihtipudas

Lisätietoja

Neuvonta ja vaihde ovat avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00

Faksi 014 459 6801

Hae sivustolta