Suvannonlahden leirikeskus

Suvannonlahden vuokraus

Suvannonlahti on ollut remontissa vuosien 2019-2020 aikana. Keski-Suomen Ely-keskus ja Leader Viisari ry hyväksyivät Pihtiputaan kunnan hakemuksen investointihankkeeseen Suvannonlahti – Puttaalaisten hyvinvointikeskus. Investointihankkeelle on myönnetty jatkoaikaa 30.6.2021 saakka.

 

Suvannonlahti-Puttaalaisten hyvinvointikeskuksen tavoitteena on helposti, matalalla kynnyksellä saavutettava laadukas, retkeilymajatyylinen kohde kuntalaisten aktiiviseen virkistyskäyttöön. Kohde tarjoaa hyvän alustan eri ikäryhmien ja kuntalaisjärjestöjen toiminnan järjestämiseen. Pidemmän aikavälin tavoitteena on yhdistysten aktivoinnin kautta kuntalaisten hyvinvointi. Toimet vahvistavat yhteisöllisyyttä, vapaaehtoistoimintaa, kylien elinvoimaisuutta, aktiivista harrastustoimintaa sekä hyvinvointia. Suvannonlahden suunnittelutoimikunta on laatinut vuokrausehdot ja käytännöt näiden periaatteiden mukaisesti.

Suvannonlahden leirikeskusta vuokrataan yleishyödylliseen käyttöön, kunnanhallituksen vahvistaman linjauksen mukaisesti.

Vuokrahaun yhteydessä vuokralaisen on ilmoitettava suunnitellun vuokra-ajan käyttötarkoitus. Kohteen käytöstä ja käyttötarkoituksesta pidetään kirjaa. Vuokraajatahoille ei aseteta rajoituksia, mutta vuokran käyttötarkoitus ei voi kohdistua kilpailtuun elinkeinoalaan, johon kohdistuu myös alueellista yrityspohjaista toimintaa (esim. mökkivuokraus tai yritysten kokous- ja virkistyspäivätoiminta).

Kohde on vuokrattavissa huhtikuulta marraskuulle.

 

Suvannonlahden avointa hakua yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläseuroille sekä sosiaalisiin tarkoituksiin kaudelle 2021 on jatkettu! Hakemus tulee toimittaa perjantaihin 9.4.2021 mennessä!

 

Hakulomakkeen ohjeineen löydät tästä:

Hakuajan jälkeen hakemukset käydään läpi ja myönnetyistä varauksista ilmoitetaan hakijoille.

Lisätiedot:

Pihtiputaan kunta

Neuvonta

014 459 6800

Yksikkö

Kunnanvirasto

Toimipaikka

Keskustie 9
44800 Pihtipudas

Lisätietoja

Neuvonta ja vaihde ovat avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00

Faksi 014 459 6801

Hae sivustolta