Suvannonlahden leirikeskus

Suvannonlahden vuokraus

Suvannonlahti on ollut suljettuna vuodesta 2019 alkaen, kun Keski-Suomen Ely-keskus ja Leader Viisari ry hyväksyivät Pihtiputaan kunnan hakemuksen investointihankkeeseen Suvannonlahti – Puttaalaisten hyvinvointikeskus. Kesällä 2019 remontoitiin Suvannonlahden päärakennus sekä saatettiin loppuun saunarakennuksen uudistaminen.

Nyt kesäkaudeksi 2020 Suvannonlahti avaa jälleen ovensa vaikkakin piha-alueella tehdään edelleenkin rakennustöitä vuoden 2020 aikana.

Suvannonlahti-Puttaalaisten hyvinvointikeskuksen tavoitteena on helposti, matalalla kynnyksellä saavutettava laadukas, retkeilymajatyylinen kohde kuntalaisten aktiiviseen virkistyskäyttöön. Kohde tarjoaa hyvän alustan eri ikäryhmien ja kuntalaisjärjestöjen toiminnan järjestämiseen. Pidemmän aikavälin tavoitteena on yhdistysten aktivoinnin kautta kuntalaisten hyvinvointi. Toimet vahvistavat yhteisöllisyyttä, vapaaehtoistoimintaa, kylien elinvoimaisuutta, aktiivista harrastustoimintaa sekä hyvinvointia. Suvannonlahden suunnittelutoimikunta on laatinut vuokrausehdot ja käytännöt näiden periaatteiden mukaisesti.

Vuokrauksen myöntämisjärjestyksen ensimmäisillä sijoilla ovat yhdistykset, seurat ja sosiaalisiin tarkoitukset. Varausten jälkeen vapaaksi jääneet ajat ovat vuokrattavissa kokoustoiminnoille, yrityksille ja yksityisille SydänSuomen Keskusvaraamon kautta.

Kohde on vuokrattavissa huhtikuulta marraskuulle. Helmikuussa on avoin haku yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläseuroille sekä sosiaalisiin tarkoituksiin.

Hakuaika yleishyödylliselle yhdistyksille ja seuroille sekä sosiaalisiin tarkoituksiin vuoden 2020 osalta on päättynyt.

 

Hakulomakkeen löydät tästä:

Kunnansihteeri tekee maaliskuussa hakuajan jälkeen viranhaltijapäätökset varauksista ja ilmoittaa vuorot hakijoille. Varatut vuorot merkitään SydänSuomen Keskusvaraamon kalenteriin. Vapaaksi jäävät ajat ovat edelleen SydänSuomen Keskusvaraamon kautta vuorattavissa yksityisille ja yrityksille.

Linkki SydänSuomen Keskusvaraamon sivustolle:

Lisätiedot:

Pihtiputaan kunta

Neuvonta

014 459 6800

Yksikkö

Kunnanvirasto

Toimipaikka

Keskustie 9
44800 Pihtipudas

Lisätietoja

Neuvonta ja vaihde ovat avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00

Faksi 014 459 6801

Kunnansihteeri

044 459 6805

Yksikkö

Keskushallinto

Toimipaikka

Kunnanvirasto

Lisätietoja

Kunnanhallitus ja valtuusto, keskusvaalilautakunta / valmistelija ja sihteeri, asuinrakennustonttien myynti, sopimukset ja vuokraukset, vuokraoikeuksien siirto, tontinvaraushakemukset, viestintä, yleishallinto, työllisyysasiat

Hae sivustolta