Suvannonlahden leirikeskus

Suvannonlahden vuokraus

Suvannonlahti-Puttaalaisten hyvinvointikeskuksen tavoitteena on helposti, matalalla kynnyksellä saavutettava laadukas, retkeilymajatyylinen kohde kuntalaisten aktiiviseen virkistyskäyttöön. Kohde tarjoaa hyvän alustan eri ikäryhmien ja kuntalaisjärjestöjen toiminnan järjestämiseen. Pidemmän aikavälin tavoitteena on yhdistysten aktivoinnin kautta kuntalaisten hyvinvointi. Toimet vahvistavat yhteisöllisyyttä, vapaaehtoistoimintaa, kylien elinvoimaisuutta, aktiivista harrastustoimintaa sekä hyvinvointia. Suvannonlahden suunnittelutoimikunta on laatinut vuokrausehdot ja käytännöt näiden periaatteiden mukaisesti.

Suvannonlahden leirikeskusta vuokrataan yleishyödylliseen käyttöön, kunnanhallituksen vahvistaman linjauksen mukaisesti.

Kohde on vuokrattavissa huhtikuulta marraskuulle ja majoitusvuorokausi on klo 14:00 – 12:00.

Vuokrahaun yhteydessä vuokralaisen on ilmoitettava suunnitellun vuokra-ajan käyttötarkoitus. Kohteen käytöstä ja käyttötarkoituksesta pidetään kirjaa. Vuokraajatahoille ei aseteta rajoituksia, mutta vuokran käyttötarkoitus ei voi kohdistua kilpailtuun elinkeinoalaan, johon kohdistuu myös alueellista yrityspohjaista toimintaa (esim. mökkivuokraus tai yritysten kokous- ja virkistyspäivätoiminta).

 

Suvannonlahden yhteishaku yleishyödyllisille yhdistyksille ja kyläseuroille sekä sosiaalisiin tarkoituksiin kaudelle 2022 avautuu 1.1.2022 – 28.2.2022 väliseksi ajaksi. Hakemukset käsitellään maaliskuun alussa ja sen jälkeen vapaaksi jääneet ajankohdat ovat haettavissa kokoustoiminnoille, sekä yrityksille ja yksityisille. Muistathan tutustua kunnanhallituksen linjauksiin siitä, mihin tarkoitukseen Suvannonlahtea voi vuokrata!

 

Hakemustasi tehdessä, merkitse ajankohtaan varauksen alkamis- sekä päättymispäivä.

  1. Esim. koko viikonloppu (pe-su) > 13.-15.3.2022
  2. Esim. yksi vuorokausi > 13.-14.3.2022

Ja muista huomioida, että majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12!

 

Hakulomakkeen ohjeineen löydät tästä:

Suvannonlahden vuokraushakemuksen voit täyttää oheisen linkin kautta avautuvasta lomakkeesta.

Täytä lomake ja lähetä se palvelun kautta.

 

Suvannonlahti, hakemuslomake 2022

Suvannonlahden varauskalenteri, varaustilanne

Lisätiedot:

Pihtiputaan kunta

Neuvonta

014 459 6800

Yksikkö

Kunnanvirasto

Toimipaikka

Keskustie 9
44800 Pihtipudas

Lisätietoja

Neuvonta ja vaihde ovat avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00

Faksi 014 459 6801

Hae sivustolta