Kansalaisopisto ja musiikkiopisto

Kansalaisopisto

Viitaseudun opisto

Viitaseudun opisto on Pihtiputaan kunnan omistama ja opetushallituksen valvoma vapaan sivistystyön oppilaitos. Opisto tarjoaa mahdollisuuden inhimilliseen kasvuun ja oppimiseen sosiaalisena harras­teena opiskeluhalukkuudesta riippuen myös kaikilla kyläkunnilla.

Tiedote 19.11.2020

Wiitaunionissa todetuilla koronatartunnoilla vaikutuksia opetukseen – Lievienkin koronaoireiden esiintyessä otettava yhteys terveyskeskukseen

Harrastuksia ja muita vastaavia toimintoja voi Viitasaarella ja Pihtiputaalla jatkaa normaalisti, mutta osallistujien on oltava täysin terveitä. Wiitaunionin johtoryhmä muistuttaa kaikkia kuntalaisia muun muassa hygienia- ja maskisuosituksesta sekä turvaväleistä.

Lue tiedote kokonaisuudessaan tästä linkistä.


Koronavirustilanne ja kurssien maksuehdot

Kansalaisopiston kausi alkaa lähiopetuksena huomioon ottaen turvavälit ja hygieniamääräykset.

Mikäli lähiopetusta ei pystytä koronatilanteen vuoksi järjestämään, opetus jatkuu mahdollisuuksien mukaan verkko-opetuksena. Jos kurssi jatkuu verkossa, kurssimaksua ei palauteta.

Mikäli kurssia ei voida jatkaa verkko-opetuksena ja se joudutaan perumaan kokonaan, laskutus tapahtuu jo toteutuneiden kurssikertojen mukaan (laskutus vähintään 10 euroa).

Jos opiskelija sairastuu tai joutuu karanteeniin, ovat normaalit peruutusehdot voimassa. Muistathan siis perua kurssisi ajoissa.

Kaikista opetuksessa tapahtuvista muutoksista ilmoitetaan opiskelijoille tekstiviestillä. Huolehdi, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Kansalaisopiston ja musiikkiopiston tiedote elokuu 2020

Kansalaisopiston ja musiikkiopiston lukuvuosi alkaa lähiopetuksena.

Opetus järjestetään Opetushallituksen ja THL:n suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Kaikessa toiminnassa huolehditaan hyvästi käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä tarpeettomien lähikontaktien välttämisestä. Muista, että  opetukseen osallistutaan vain terveenä.

Wiitaunionin johtoryhmä seuraa tilannetta tiiviisti ja kaikista mahdollisista muutoksista tiedotetaan ajantasaisesti.

Antoisaa ja turvallista lukuvuoden alkua toivottaen

Jutta Hartojoki
sivistystoimen toimialajohtaja


Hae sivustolta