Kansalaisopisto ja musiikkiopisto

Kansalaisopisto

Viitaseudun opisto

Viitaseudun opisto on Pihtiputaan kunnan omistama ja opetushallituksen valvoma oppilaitos, joka tarjoaa mahdollisuuden oppimiseen ja inhimilliseen kasvuun kaikenikäisille. Opisto toimii Pihtiputaan ja Viitasaaren taajamissa sekä kyläkunnilla. Opetusta järjestetään lukuvuonna 2021–2022 muun muassa musiikissa, sana- ja näyttämötaiteissa, kielissä, tietotekniikassa, kuvataiteessa, muotoilussa ja käden taidoissa, liikunnassa, tanssissa, luonnontieteissä ja kotitaloudessa.

Ajankohtaista

Marras-joulukuun alkavat kurssit, luennot ja yhteislaulutilaisuudet:

Pihtipudas

Tehdään yhdessä -puuhapäivä aikuiselle ja lapselle 11.12., ilm.
viim. 8.12. Huom! Päivä vaihtunut aiemmin ilmoitetusta.

Yhteislaulutilaisuus 26.11. klo 13 Muurasjärven Harjulinnassa. Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy. Laulattaa Helena Lehmuskero.

IKIS-luento: Suolistomikrobisto ja terveys. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 24.11. klo 14 Hubteekissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa PhD, ja Ass. Prof Jonna Jalanka, HY ja Nottinghamin yliopisto.

IKIS-luento: Onnistuuko ilmastonmuutoksen torjuminen? Suuri energiamuutos häämöttää. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 8.12. klo 14 Hubteekissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa professori Peter Lund, Aalto-yliopisto.

Viitasaari

Joulupaja 26.-27.11., ilm. viim. 19.11.

Valokuvauksen jatkokurssi 4.12.-12.2., ilm. viim. 1.12.

IKIS-luento: Suolistomikrobisto ja terveys. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 24.11. klo 14 Lennättimessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa PhD, ja Ass. Prof Jonna Jalanka, HY ja Nottinghamin yliopisto.

IKIS-luento: Onnistuuko ilmastonmuutoksen torjuminen? Suuri energiamuutos häämöttää. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 8.12. klo 14 Lennättimessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa professori Peter Lund, Aalto-yliopisto.

Muut tapahtumat:

Joulun kanssas jaan: Viihdelaulajat Melodies konsertoi yhtyeineen 1.12. klo 18 Pihtiputaan seurakuntakeskus Sallilassa. Glögitarjoilu klo 17.30. Liput 10 e, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

Musiikki- ja kansalaisopiston yhteinen bändikonsertti teatterisalissa Viitasaarella 9.12. klo 19. Vapaa pääsy.


Hae sivustolta