Kansalaisopisto

Ilmoittautuminen kansalaisopistoon

Viitaseudun opiston painettu opinto-opas jaetaan koteihin torstaina 19.8. Opasta ei jaeta, mikäli asiakkaalla on mainoskielto. Oppaita on saatavilla myös Wiitaunionin kirjastoista sekä Pihtiputaan kunnantalolta ja Viitasaaren kaupungintalolta. Opas on luettavissa e-julkaisuna tästä.
Ajankohtaisimmat kurssitiedot löydät ilmoittautumissivulta.

Ilmoittautuminen avautuu kokonaisuudessaan maanantaina 30.8. klo 8.00. Kaikille koko lukuvuoden kestäville kursseille tulee ilmoittautua 7.9. mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen suljetaan, ja avataan taas alkavien kurssien osalta uudelleen 13.9.

Joillekin yksittäisille kursseille, kuten lasten voimistelukouluihin, 1.-6.-luokkalaisten kässäkerhoon, intuitiivisen kirjoittamisen kesäkurssille sekä Korppisen kotiseutu- ja luontopiiriin, ilmoittaudutaan jo 17.8. klo 7.30 alkaen. Lyhytkursseilla ja 17.8. aukeavilla kursseilla on omat viimeiset ilmoittautumispäivänsä.

Ilmoittautua voi internetosoitteessa opistopalvelut.fi/viitaseutu tai soittamalla numeroon 040 860 0767. Puhelinilmoittautumisia vastaanotetaan 30.8. klo 8–17 ja 31.8. alkaen klo 9–15.

Kausikortin hakeminen

Kausikortti on aktiivisen opiskelijan paljousalennus. Kausikortilla voi osallistua suurimpaan osaan opiston kurssitarjonnasta. Lukuvuodesta 2021–2022 alkaen kausikortti käy myös kieltenopetukseen ja ruokakursseille. Kausikortin hinta on 185 € ja se tulee hakea viimeistään 24.9.2021. Kurssikohtaisia maksuja ei muuteta kausikortiksi tämän jälkeen. Kausikortti on saatavilla valitsemalla ilmoittautumissivulta kurssiksi ”Kausikortti” tai soittamalla toimistoon.

Kausikorttia ei voi maksaa työsuhde-edulla. Kausikortti ei oikeuta osallistumaan yksilöopetukseen, ensiapu- ja hygieniapassikursseille eikä muille kursseille, jotka ovat poissuljettuja muun muassa tavallista korkeampien  kustannusten vuoksi. Jos kurssille ei käy kausikortti, mainitaan siitä kurssin tiedoissa. Kausikortilla ei voi maksaa materiaalimaksuja.

Hae sivustolta