Kansalaisopisto

Kansalaisopiston tapahtumia

Tulevat tapahtumat syksy 2021

Pihtipudas

Yhteislaulutilaisuudet 29.10 klo 13 Korppisen kylätalolla ja 26.11. klo 13 Muurasjärven Harjulinnassa. Ei
ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy. Laulattaa Helena Lehmuskero.

IKIS-luento: Aivojen hyvä elämä. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 27.10 klo 14 Hubteekissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa professori, aivotutkija Minna Huotilainen, HY.

IKIS-luento: Suolistomikrobisto ja terveys. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 24.11. klo 14 Hubteekissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa PhD, ja Ass. Prof Jonna Jalanka, HY ja Nottinghamin yliopisto.

IKIS-luento: Onnistuuko ilmastonmuutoksen torjuminen? Suuri energiamuutos häämöttää. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 8.12. klo 14 Hubteekissa. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa professori Peter Lund, Aalto-yliopisto.

Viitasaari

IKIS-luento: Aivojen hyvä elämä. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 27.10 klo 14 Lennättimessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa professori, aivotutkija Minna Huotilainen, HY.

Valokuvia vanhasta Viitasaaresta. Tule katselemaan kuvia vanhasta Viitasaaresta 2.11. klo 18 kaupungintalon valtuustosaliin. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Viitasaari-Seuran kanssa. Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy.

IKIS-luento: Suolistomikrobisto ja terveys. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 24.11. klo 14 Lennättimessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa PhD, ja Ass. Prof Jonna Jalanka, HY ja Nottinghamin yliopisto.

IKIS-luento: Onnistuuko ilmastonmuutoksen torjuminen? Suuri energiamuutos häämöttää. Ilmainen, verkkovälitteinen luento 8.12. klo 14 Lennättimessä. Ei ennakkoilmoittautumista. Luennoimassa professori Peter Lund, Aalto-yliopisto.

 

Hae sivustolta