Varhaiskasvatuspalvelut

Päiväkoti ja perhepäivähoito

Onnimannin päivähoitokeskus, Pihtipudas

Onnimannin päivähoitokeskus sijaitsee Pihtiputaan koulukeskuksessa. Onnimannissa toimii kaksi päiväkotiryhmää. Päiväkodin piha-alue on vasta uudistettu ja sieltä löytyy aktiivista tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Päiväkoti käyttää myös koulukeskuksen liikuntasaleja, urheilukenttää ym. Tavoitteena on liikunnallisen elämäntavan juurruttaminen jo pienestä alkaen!

Lue lisää

 

Perhepäivähoito

Yksi varhaiskasvatuksen toimintamuoto on perhepäivähoito, jota järjestetään Pihtiputaalla perhepäiväkodissa hoitajan kotona tai ryhmäperhepäiväkodissa Pihtiputaan keskustassa ja Muurasjärven kylällä.

Lue lisää

Erityisopetus varhaiskasvatuksessa

Wiitaunioni järjestää erityisopetusta sitä tarvitseville alle kouluikäisille lapsille.

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen oppimisen edellytyksiä, tunnistaa lapsen yksilöllisen tuen tarve ja järjestää tarkoituksenmukaista tukea varhaiskasvatuksessa.  Tätä tukea annetaan varhaiskasvatuksessa monialaisessa yhteistyössä.

Lasten ruokailu

Onnimannin päivähoitokeskukseen toimitetaan ruoka Sopukan keittiöstä. Sinne kolmeen lapsiryhmään Tiitiäisille ja Hippiäisille sekä Muksulan ryhmäperhepäiväkotiin, jonne on keskitetty vuorohoitoa tarvitsevia lapsia. Lisäksi  Sopukan keittiöstä toimitetaan ruoka ryhmäperhepäiväkoteihin Tenavatupaan kirkolle sekä Vekaralinnaan Muurasjärvelle.
Varhaiskasvatuksen lasten ruokailujen erityistarpeet otetaan huomioon ruokailujen järjestämisessä.

Hae sivustolta