Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Onnimannin päivähoitokeskus

Onnimannin päivähoitokeskus

Onnimannin päivähoitokeskus sijaitsee Pihtiputaan koulukeskuksessa. Onnimannissa toimii kolme päiväkotiryhmää. Päiväkodin piha-alue on vasta uudistettu ja sieltä löytyy aktiivista tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Päiväkoti käyttää myös koulukeskuksen liikuntasaleja, urheilukenttää ym. Tavoitteena on liikunnallisen elämäntavan juurruttaminen jo pienestä alkaen!

Onnimannissa toimii kaksi päiväkotiryhmää ja yksi vuorohoitoryhmä. Toiminta perustuu eri ikäryhmien varhaiskasvatussuunnitelmiin. Päiväkotiryhmät ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 6.30-17.00.

  • Hippiäisten ryhmä 1-3 -vuotiaille, jossa on 12 kokopäiväistä varhaiskasvatuspaikkaa.
  • Tiitiäisten ryhmä 3-5 -vuotiaille, jossa on 21 kokopäiväistä varhaiskasvatuspaikkaa.
  • Muksulan vuorohoitoryhmä, jossa on 21 varhaiskasvatuspaikkaa. Järjestämme ilta-, yö- ja viikonloppuhoitoa, mikäli molemmat huoltajat ovat vuorotyössä.

Päiväkodin henkilökuntaan kuuluu varhaiskasvatuksen opettajia, – sosionomeja ja lastenhoitajia, ryhmäavustajia ja hoitoapulainen. Onnimannin tiloista löytyy myös varhaiskasvatuksen erityisopettajan ja päiväkodin johtajan työhuone. Tilapalvelu järjestää ruokahuollon, siivouksen sekä kiinteistön ja pihan kunnossapidon. Päiväkodin hallinnosta vastaa varhaiskasvatusjohtaja.

Varhaiskasvatus

Tarja Laitinen

Varhaiskasvatusjohtaja

tarja.laitinen@pihtipudas.fi

044 459 6853

Laura Raatikainen

Päiväkodin johtaja

laura.raatikainen@pihtipudas.fi

040 714 4514