Työ ja yrittäminen

Pihtipudas – yrittäjyyttä lähellä luontoa

 

Meillä Pihtiputaalla toimii noin 350 eri alojen yritystä. Teollisuudessa suurimmat toimialat ovat metsä ja metalli, joiden rinnalla kehittyvät vahvasti matkailu- ja palvelyritykset. Lukumäärältään suurin ryhmä ovat puolestaan maatalousyritykset, joita on kaikkiaan noin 150.

Tuemme nykyisiä ja uusia yrittäjiä monin eri tavoin, joten ota rohkeasti yhteyttä joko yritysagenttiimme tai Kehittämisyhtiö Witakseen. Etsimme juuri sinulle toimivimmat ratkaisut.

Koronaviruksen vaikutukset yrityksiin

Ajankohtaisinta tietoa koronatilanteesta yrittäjille löydät Kehittämisyhtiö Witaksen ja Suomen Yrittäjien koronainfosivuilta:

Palvelut yrityksille

Osa palveluista on Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoimia ja linkit avaavat kyseisen palvelun sivuston.

Kehittämisyhtiö Witas

Kehittämisyhtiö Witas Oy on oikea osoite, kun suunnittelet yrityksen perustamista tai yrityksesi kehittämistä ja kasvattamista. Witas auttaa myös omistajan- tai sukupolvenvaihdosasioissa sekä antaa sparrausapua yrityksesi muutostilanteissa.

Kehittämisyhtiö Witas Oy toimii kaikissa pohjoisen Keski-Suomen kunnissa ja palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Pihtiputaan toimipiste löytyy kunnantalolta.

Miksi juuri sinun yrityksesi kannattaisi asettua Pihtiputaalle?

Lue lisää

Vinkit uusista yrityksistä

Lue lisää

Yrittäminen

Lue lisää

Työpaikat

Lue lisää

Etäisyys autolla:

Helsinki 404 km
Tampere 292 km
Jyväskylä 136 km
Oulu 205 km
Rovaniemi 408 km

Lähin juna-asema

Pyhäjärvi 45 km
Jyväskylä 136 km

Lähin lentoasema

Jyväskylä 118 km

Alueen palvelut verkossa!

Hae sivustolta