Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Työ ja yrittäminen

Työ ja yrittäminen

Pihtipudas on sopivan kokoinen kunta Järvi-Suomessa, nelostien varrella. Pihtipudas tarjoaa kaiken hyvään elämiseen, ja jos jotain puuttuu, löytyy se lähistöltä ‒ puolentusinaa kaupunkia sijaitsee parinsadan kilometrin säteellä.

Kunnalla on rikas historia ja kulttuuri. Sen juuret ovat 1700-luvulla, ja se on ollut pitkään maa- ja metsätalouden keskus. Pihtiputaalla on kuitenkin ollut asutusta jo ennen ajanlaskun alkua, mikä kertoo sijainnista paikalla, jossa on luontaisesti hyvän elämisen edellytykset.

Se on paikka, jota mielellään kutsuu kodikseen.

Yrittäjyys- ja elinvoimapalvelut

Kunnan kehittämis- ja elinvoimapalvelut ovat osa kunnan toimintaa, jossa pyritään edistämään alueen elinvoimaisuutta, vetovoimaisuutta, ja kehittämään paikallista yhteisöä ja taloutta. Palveluiden on tarkoitus parantaa alueen elämänlaatua, houkutella investointeja, luoda työpaikkoja, ja edistää yritysten ja yrittäjyyden kehittymistä.

Maaseutupalvelut

Pihtiputaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Pihtiputaan kunnat, sekä Viitasaaren kaupunki.

Työ ja työllistyminen

Tältä sivulta löydät kunnan, TE-palveluiden ja Kuntarekryn tarjoamat työtehtävät. Lisäksi kunta järjestää nuorten työpajatoimintaa, jossa työnteon ja siihen liittyvän valmennuksen avulla pyritään parantamaan yksilön kykyä ja valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön sekä parantamaan hänen arjenhallintataitojaan.

Etätyökeskus HUBteekki

Nelostien varrella sijaitseva etätyökeskus HUBteekki tarjoaa työskentelytilat kaikkien käyttöön maksuttomasti. Apteekin vanhoihin tiloihin rakennetusta etätyökeskuksesta löydät juuri sinulle sopivat työpisteet.