Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan kunta

Pihtipudas on sopivan kokoinen kunta Järvi-Suomessa, nelostien varrella. Pihtipudas tarjoaa kaiken hyvään elämiseen, ja jos jotain puuttuu, löytyy se lähistöltä ‒ puolentusinaa kaupunkia sijaitsee parinsadan kilometrin säteellä.

Kunnalla on rikas historia ja kulttuuri. Sen juuret ovat 1700-luvulla, ja se on ollut pitkään maa- ja metsätalouden keskus. Pihtiputaalla on kuitenkin ollut asutusta jo ennen ajanlaskun alkua, mikä kertoo sijainnista paikalla, jossa on luontaisesti hyvän elämisen edellytykset.

Se on paikka, jota mielellään kutsuu kodikseen.

Info ja asiointi

Asiointipisteessä on kunnan omien palvelujen lisäksi saatavilla myös Kelan ja TE-toimiston palveluja. Löydät lisäksi myös tilavaraukset tältä sivulta.

Osallistu ja vaikuta

Kunnan asioihin voi vaikuttaa äänestämällä vaaleissa, tekemällä aloitteita, lähettämällä kysymyksiä ja ehdotuksia luottamushenkilöille sekä osallistumalla tilaisuuksiin.

Kuntainfo

Pihtipudas on sopivan kokoinen kunta Järvi-Suomessa, nelostien varrella. Pihtipudas tarjoaa kaiken hyvään elämiseen, ja jos jotain puuttuu, löytyy se lähistöltä.

Päätöksenteko ja organisaatio

Tutustu tällä sivulla valtuuston, hallituksen ja muiden toimielinkohtaisiin esityslistoihin ja pöytäkirjoihin sekä organisaatiorakenteeseen.

Strategia ja talous

Kuntastrategia on kunnanvaltuuston hyväksymä strategia, josta kunnan kaikki keskeisin päätöksenteko, suunnittelu ja kehittäminen johdetaan.

Palkitsemiset ja avustukset

Pihtiputaalla valitaan vuosittain vaikuttajaputtaalainen sekä palkitaan urheilijoita ja opiskelijoita stipendein.

Viestintä ja markkinointi

Viestintää toteutetaan Pihtiputaan kuntastrategian tavoitteiden mukaisesti. Viestinnän keskeiset periaatteet ovat aktiivisuus, monikanavaisuus, selkeys ja vuorovaikutteisuus.