Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Info ja asionti

Kunnan asiointipiste

Asiointipiste on kunnan ylläpitämä julkisen hallinnon yhteinen asiakaspalvelupiste. Asiointipisteessä on kunnan omien palvelujen lisäksi saatavilla myös Kelan ja TE-toimiston palveluja.

Neuvonta ja vaihde ovat avoinna arkisin klo 9.00 – 15.00

Toimipaikka-ikoni-15px

Kunnanvirasto, Keskustie 9,
44800 Pihtipudas

Puhelin-ikoni

014 459 6800

Sähköposti-ikoni

pihtiputaan.kunta@pihtipudas.fi

Asiointi

Saat palveluneuvojalta tietoa julkisen hallinnon palveluista. Jos sinun on jätettävä lomakkeita tai hakemuksia paperiversioina, niin Asiointipisteen palveluneuvoja toimittaa asiapaperisi eteenpäin. Palveluneuvojien tehtävät ovat avustavia asiakaspalvelutehtäviä, joten he eivät voi tehdä esim. päätöksiä tai täyttää asiakkaan puolesta hakemuksia.

Asiointipisteen asiakaspäätteellä voit tutustua viranomaisten sähköisiin palveluihin ja käyttää niitä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella. Asiakaspääte ja yhteydet ovat käytössäsi ilmaiseksi. Palveluneuvoja opastaa sinua tarvittaessa laitteiden ja verkkopalveluiden käytössä.

Kun tarvitset syvällisempää asiantuntemusta, saat yhteyden eri viranomaisten asiantuntijoihin etäyhteydellä. Palveluneuvoja avaa etäyhteyden asiantuntijalle ja voit käydä luottamukselliset keskustelut viranomaisten kanssa kasvotusten, kuvayhteydellä.

Kelan etäpalveluun ei tarvitse erikseen varata aikaa.

TE-palveluiden ajanvaraus etäpalveluun tapahtuu ottamalla yhteys omaan asiantuntijaan TE-toimistossa.

Tilavaraukset

Kunta vuokraa erilaisia tiloja kuntalaisten käyttöön.

Valtion palvelut

Valtion järjestämiä palveluita kuntalaisille ja asukkaille.