Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Kokoustilat

Kokoustilat

Kunnanviraston kokoustilat ovat olleet veloituksetta käytössä Pihtiputaan kunnan ulkopuolisille toimijoille sekä kaupallisiin tarkoituksiin. Kaupallinen tarkoitus viittaa maksun perimiseen käyttäjän omasta toiminnasta (myynti ym.). Tarkoituksenmukaista on, että mikäli tiloja hyödynnetään kaupallisissa tarkoituksissa kunnan ulkopuolisten toimijoiden aloitteesta, ryhdytään käytöstä perimään vuokraa, jolla katetaan tilojen käytöstä aiheutuvaa lisätyötä ja -kustannuksia. Kokoustiloista peritään vuokraa 34,00 € + alv 24 % niitä kaupallisiin tarkoituksiin käyttäviltä kunnan ulkopuolisilta toimijoilta.

Kokoustilat ovat edelleen käytettävissä veloituksetta kunnan toimielinten tai vastaavien (kunnalliset ja kuntien väliset kokoukset, työryhmät, neuvottelut, valtuustoryhmät, nuorisovaltuustot, paikalliset yhdistykset, kuntakonserniin kuuluvat yhtiöt tms.) kokouksiin. Kunnan omat kokoukset ovat aina etusijalla muihin kokouksiin nähden. Kunnan ulkopuolisten toimijoiden varauksia ei oteta vastaan maanantaille tai tiistaille, koska tällöin tilat ovat useimmiten kokouskäytössä.

Etätyöpiste

Etätyötilat kunnantalolla

Etätyötilaksi on jatkossa mahdollista vuokrata kunnanviraston tiloista puheenjohtajien huonetta. Etätyötilasta peritään käyttömaksua, johon sisältyy kalustettu huone sekä WLAN-käyttömahdollisuus.

Etätyötilan käyttö varataan kunnanviraston neuvonnasta tai kunnansihteeriltä. Päiväveloitus 10,00 € + alv 24 %, mutta jos päiviä kertyy enemmän kuin yksi on veloitus 6,00 € / päivä + alv 24 %.

Etätyökeskus HUBteekki

Nelostien varrella sijaitseva etätyökeskus HUBteekki tarjoaa työskentelytilat kaikkien käyttöön maksuttomasti. Apteekin vanhoihin tiloihin rakennetusta etätyökeskuksesta löydät juuri sinulle sopivat työpisteet. Uudet tilat sisältävät nykyaikaiset laitteet ja loistavan nettiyhteyden. Tilat jakaantuvat kahteen – toiselta puolelta löydät ryhmätyötilat ja toiselta etätyöskentelyyn tarkoitetut tilat. HUBteekissa on myös hyvät taukotilat, jossa voit nauttia kupposen kahvia tai syödä eväitä.