Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan latujen ja ulkoilureittien kunnossapitotiedot löytyvät nyt Fluent Outdoors -järjestelmästä

Pihtiputaan latujen ja ulkoilureittien kunnossapitotiedot löytyvät nyt Fluent Outdoors -järjestelmästä

Pihtiputaan kunta on ottanut käyttöön liikunta- ja harrastuspaikkojen kunnossapidon seurannassa Fluent Outdoors -järjestelmän. Alkuvaiheessa järjestelmästä löytyvät Pihtiputaan kunnan ylläpitämien hiihtolatujen, luistelualueiden sekä talviulkoilureittien kunnossapitotiedot.

Järjestelmä mahdollistaa jatkossa myös muiden liikunta- ja retkipaikkojen tietojen julkaisun ja siihen on mahdollista integroida esimerkiksi kävijälaskureita. Fluent Outdoors on Suomessa jo yli 70 kunnan käytössä. Pihtiputaan kunnan ulkoliikuntapaikkojen perustiedot löytyvät kattavasti valtakunnallisesta Lipas-liikuntapaikkajärjestelmästä sekä kunnan omasta karttapalvelusta.

Fluent Outdoors -järjestelmä on Pihtiputaalla perustamisvaiheessa, joten tästä johtuen esimerkiksi kohdekuvauksissa voi olla puutteita. Kannustammekin kuntalaisia osallistumaan  järjestelmän kehittämiseen toimittamalla tekstiä ja valokuvia kohteista Liikuntapaikat ja virkistysalueet -palautelomakkeella. Valokuvia ja tekstiä toimittaessasi hyväksyt lähettämäsi aineiston käytön Fluent Outdoors -palvelussa sekä kunnan viestinnässä.