Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

80 vuotta täyttäneiden pihtiputaalaisten jalkahoidon palvelusetelit ovat nyt haettavissa kunnantalolta

80 vuotta täyttäneiden pihtiputaalaisten jalkahoidon palvelusetelit ovat nyt haettavissa kunnantalolta

Pihtiputaan kunnanhallitus on kokouksessaan 22.4.2024 § 98 päättänyt hyväksyä vanhusneuvoston ehdotuksen tarjota jalkahoitoa kaikille 80-vuotta täyttäneille pihtiputaalaisille. Jalkahoitoa tarjotaan testamenttivaroilla.

Jalkahoito toteutetaan palvelusetelityyppisesti ja palvelusetelin arvo on 50 euroa. 80 vuotta täyttänyt pihtiputaalainen henkilö voi noutaa palvelusetelin kunnantalon neuvonnasta. Palveluseteli on henkilökohtainen ja palveluseteli myönnetään henkilöllisyystodistusta vastaan. Palveluseteliä ei voi siirtää kolmannen osapuolen käytettäväksi. Mikäli asiakas ei itse pääse noutamaan palveluseteliä, voi hän valtuuttaa valtakirjalla toisen henkilön noutamaan palvelusetelin puolestaan. Valtakirjan esittäjän henkilöllisyys tarkastetaan.

Henkilö voi saada palvelusetelin vain kerran. Palveluseteleitä voidaan myöntää niin pitkään, kuin testamenttivaroihin liittyvää määrärahaa on jäljellä. Palvelusetelit myönnetään hakemisjärjestyksessä.

Palvelusetelin saaja voi valita palveluntarjoajan, joka laskuttaa kuntaa. Palveluseteli toimii kunnan maksusitoumuksena palveluntarjoajalle 50 euroon saakka. Todiste palvelusetelin käytöstä tulee liittää laskuun.