Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan brändi

Pihtiputaan brändi

Tervetuloa Pihtiputaan brändioppaan pariin! Brändiopas on luotu Pihtiputaan asukkaita ajatellen. Siinä on pyritty luomaan visuaalinen ilme, johon pihtiputaalaiset voivat samaistua ja kokea omakseen. Brändioppaan ilme on alunperin saanut inspiraationsa Pihtiputaan luonnosta. Pihtiputaan logo on mukailtu kunnan omasta vaakunasta ja modernisoitu nykypäivään.

Brändioppaassa on ohjeet brändin mukaisen visuaalisen ilmeen käyttöön. Ohjeistuksessa on esitelty logon käyttö, joka muovautuu moneksi. Brändioppaassa esitellään tekstuurit joita voi käyttää monipuolisesti erilaisissa markkinointimateriaaleissa. Värien ja fonttien käyttöön löytyy myös omat ohjeistuksensa. Värit ovat saaneet inspiraationsa Pihtiputaan kulttuurista ja luonnosta. Fonteissa ollaan pyritty löytämään ajattomat ja tyylikkäät fontit.

Ohjeistusten avulla pyritään pitämään visuaalinen ilme yhtenäisenä. Tämän vuoksi oppaassa on nostettu esille tapoja, kuinka visuaalista ilmettä ei tule käyttää. Pihtiputaan brändin ilme nojaa vahvasti paikalliseen luontoon ja kulttuuriin. Tämä näkyy väreissä, kuvissa ja tekstuureissa. Muut elementit on haluttu pitää mahdollisimman tyylikkäinä ja yksinkertaisina, jotta saumaton visuaalisen ilmeen käyttö on mahdollista.

Brändiopas

Tutustu brändioppaaseen, jossa on esitelty kunnan visuaalinen ilme.