Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Paikkatietopalvelut

Paikkatietopalvelut

Tälle sivulle on koottu paikkatietopalveluita, joista löydät kartta-aineistoja sekä tietoa Pihtiputaan liikunta- ja retkeilypaikoista.

Swecon karttapalvelin

Swecon karttapalvelimelta löytyy kartta-aineistoja kuntalaisten vapaaseen käyttöön. Karttapalvelussa voit yhdistää tietoja ja ominaisuuksia karttatasojen avulla, luoda omia karttanäkymiäsi esimerkiksi teemakartan tyylisesti, jakaa ja tallentaa niitä, sekä tehdä yksinkertaisia analyyseja. Voit käyttää palvelua tietokoneella tai mobiilissa. 

Palvelun kielen voi vaihtaa toistaiseksi vain selaimen asetuksista. Parhaaseen lopputulokseen pääset uusimmalla Google Chrome -selaimella. Eri karttatasot, työkalut sekä palvelun ohje löytyy sivun vasemman yläreunan painikkeista.

Louhi - Pohjoisen Keski-Suomen karttapalvelu

Louhi-karttapalvelu tarjoaa Pohjoisen Keski-Suomen kartta-aineistoa kuntalaisten vapaaseen käyttöön. Karttapalveluun syötettyjä tietoja, palveluita ja karttapohjia sekä aineistoja saat suodatettua näkyviin rastittamalla haluamasi tasot kartan vasemmasta laidasta löytyvästä ”aineistot” -valikosta.

Etätöissä luonnossa

LIPAS - Suomen julkiset liikuntapaikat ja virkistyskohteet

LIPAS on suomalaisten liikuntapaikkojen tietopankki. Lipas on valtakunnallinen ja julkinen liikunnan paikkatietojärjestelmä, jota hallinnoi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta ja rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Lipaksessa on tietoa Suomen liikuntapaikoista, virkistysalueista, ulkoilureiteistä ja liikuntatoimen taloudesta. Sivuston paikallisten tietojen ylläpito Liikuntatoimi sekä paikalliset yhdistykset ja toimijat

Retkikartta - Luontoretkikohteet, reitit

Palvelusta voit hakea Metsähallituksen retkeilyyn sopivia kohteita ja palveluita sekä metsästys- ja kalastuskohteita. Retkikartta näyttää myös kuntien retkeilypalveluja, kuten erilaisia reittejä. Kuntien retkeilypalvelut tuodaan Retkikarttaan Lipas Liikuntapaikat.fi-palvelusta.

Jälki - Kartta- ja reittipalvelu pyöräilyharrastajille

Palvelu on tarkoitettu pyöräilyreittien ja reittien varrella olevien paikkojen listaamiseen. Rekisteröitymällä ja käyttämällä palvelua näiden ehtojen mukaisesti saat oikeuden käyttää maksutta Jälki-peruspalvelua. Osa lisäpalveluista voi olla maksullisia. Jälki on tarkoitettu pyörälenkkien suunnittelun apuvälineeksi. Se ei ole virallinen kartta tai reitistö, eikä sitä valvo mikään virallinen taho. Sovella tietoja ympäristön ja olosuhteiden mukaan. Jälki-palveluun tallennettu reitti tai paikka ei anna oikeutta kulkea alueella, jos se lain mukaan on kiellettyä. Palvelu ei myöskään takaa, että reitit ja paikat olisivat turvallisia. Käytä siis omaa harkintaasi pyöräillessäsi. Jälki-palveluita tarjoaa ja tuottaa Laukka Solutions Oy.