Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Järjestöjen yleis- ja erityisavustukset haettavissa vuodelle 2024

Järjestöjen yleis- ja erityisavustukset haettavissa vuodelle 2024

Yleisavustukset on suunnattu toimintasuunnitelman mukaiseen toimintaan, joka on vuosittain toistuvaa. Erityisavustukset on tarkoitettu hakijan hanke-, kokeilu-, projekti- ja kehittämistoimintaan, joka ei ole vuosittain toistuvaa. Hakemus on jätettävä ennen toiminnan aloittamista tai sovittava asiasta erikseen hyvinvointikoordinaattorin kanssa. Avustushaku koskee liikunta-, nuoriso- ja kulttuurijärjestöjä sekä -toimijoita, kyläyhdistyksiä, yleishyödyllisiä yhdistyksiä sekä terveys- ja kansanterveysjärjestöjä.

Pihtiputaan kunnan avustustoiminnan tavoitteina on kuntalaisten hyvinvointiin kohdistuvien palveluiden edistäminen ja monipuolistaminen, kunnan ja eri toimijoiden välisen yhteistyön mahdollistaminen sekä vapaan kansalaistoiminnan merkityksen ja moniarvoisuuden korostaminen. Lisäksi avustustoiminnalla vahvistetaan yhteisöllisyyttä, vapaaehtoistoimintaa, kylien elinvoimaisuutta, aktiivista harrastustoimintaa sekä hyvinvointia.

Allekirjoitetut kirjalliset hakemukset liitteineen on toimitettava 1.4.2024 klo 15.30 mennessä. Hakemuslomakkeita saa kunnantalon infosta ja kunnan verkkosivuilta.

Elsi Paananen

Hyvinvointikoordinaattori

elsi.paananen@pihtipudas.fi

040 714 3888