Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan mainostaulujen vuokraaminen E75-tien varrella v.2024

Pihtiputaan mainostaulujen vuokraaminen E75-tien varrella v.2024

Pihtiputaan kunta julistaa haettavaksi viisi E75-tien varrella olevaa mainospintaa. Mainostauluista yksi sijaitsee Putaanportin alueella ja yksi Niemenharjun alueella Pihtiputaalla, yksi Viitasaarella ja yksi Kärsämäellä. Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti Pihtiputaalla toimivat yritykset voivat hakea mainostaulupaikkaa vuodeksi kerrallaan.

Putaanportin kohdalla vapaana on eteläinen mainospinta taulussa numero B1115, paneeli 574. Niemenharjun alueella vapaita mainospintoja on Matkailukeskuksen länsipuolella sijaitsevassa taulussa numero 346 (sekä pohjoinen että eteläinen sivu). Viitasaarella vapaana on eteläinen sivu keskustan pohjoispuolella sijaitsevassa taulussa numero B5348, paneeli 1527 ja Kärsämäellä pohjoinen sivu keskustan pohjoispuolella sijaitsevassa taulussa numero B1165, paneeli 651. Mainoskylttien sijainnit on esitelty alla olevassa liitteessä.

Kaikki mainospaikat ovat vuokrattavana 1.6.2024 lähtien. Mainostaulupaikan vuokra on 100 euroa / vuosi + alv. 24 %, minkä lisäksi vuokraava yritys vastaa mainospinnan valmistus- ja asennuskuluista. Sähköstä ei veloiteta erikseen.

Yksi yritys voi hakea yhtä tai useampaa taulupaikkaa. Yritykset voivat hakea mainostaulupaikkoja myös yhteisesti. Mainoksessa tulee olla viittaus Pihtiputaaseen tai Pihtiputaalla toimivaan yritykseen. Vapaamuotoiset hakemukset perusteluineen (esimerkiksi taulumainoksen merkitys yrityksen liiketoiminnalle), tulee lähettää osoitteeseen perttu.sonninen@pihtipudas.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 16.5.2024 mennessä. Lisätietoja antaa kunnansihteeri Perttu Sonninen, puh. 044 459 6805.