Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pulkkamäet ja lumilautaspotti

Pulkkamäet ja lumilautaspotti

Ritovuoren alueen pulkkamäet soveltuvat kaiken ikäisille mäenlaskijoille. Alueella on huollettu laavu, joten paikka sopii myös eväsretkeilyyn. Pienimmille laskijoille suosittelemme kuitenkin laskemista aikuisen kanssa, sillä mäet ovat jyrkät ja puusto on lähellä. Ritovuoren päällä on pysäköintialue.

Putaanvirran koulukeskuksessa on pienemmille laskijoille soveltuva mäenlaskupaikka ns. hiihtomäen sivurinteestä koulun pihaan päin. Paikoitus Koulutien varressa, koulukeskuksen paikoitusalueella tai linja-autojen kääntöpaikalla (kouluajan ulkopuolella). Myös urheilukentän päädystä löytyy pysäköintipaikkoja. Ethän häritse hiihtäjiä tai riko latu-uraa.

Lumilautaspotti sijaitsee Ritovuoren päälle johtavan tien varressa. Viime vuosina käyttö on ollut vähäistä ja spottia on ylläpidetty talkoovoimin. Mikäli kiinnostusta spotin käyttöön ja kehittämiseen löytyy, otathan yhteyttä.

Ajantasaiset kunnossapitotiedot hiihtoladuista, luistelualueista sekä talviulkoilureiteistä, eli latuinfon ja jääinfon, näet  Fluent Outdoors -järjestelmästä.