Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Varhaiskasvatuksen sähköinen palvelu uudistuu – Huoltajille käteviä toimintoja

Varhaiskasvatuksen sähköinen palvelu uudistuu – Huoltajille käteviä toimintoja

Pihtiputaan varhaiskasvatuksen eAsiointi uudistuu huhtikuun aikana. Uusi toimintajärjestelmä CGI Vesa korvaa nykyisen järjestelmän. Uudistus helpottaa ja tuo uusia toimintoja muun muassa hakemuksien tekoon ja hoitoaikojen ilmoittamiseen.

Varhaiskasvatushakemuksen voi uudistuksen jälkeen täyttää myös osissa. Lisäksi hakemuksen etenemisen seuraaminen ja päätöksen vastaanottaminen helpottuu. Uuden järjestelmän kautta huoltaja pystyy turvallisesti lähettämään tuloselvityksen liitteineen sekä vastaanottamaan maksupäätöksen. 

CGI Vesassa huoltaja voi pitää lapsen ja perheen tiedot ajan tasalla turvallisesti. Ohjelmassa voi esimerkiksi kätevästi lisätä tai poistaa lapsen varahakijan lapsen tiedoista. Henkilökunta kirjaa CGI Vesan kautta lapsen tulo- ja lähtöajat.  Kirjaamiseen tarkoitetut lätkät poistuvat käytöstä. Ne pyydetään palauttamaan lapsen varhaiskasvatusyksiköihin toukokuun aikana.

eAsioinnin rinnalle avataan huhtikuussa CGI Vesa, jonka kautta jatkossa varataan hoitoajat.

  • 28.4.2024 saakka varhaiskasvatusajat varataan normaalisti eAsioinnin kautta
  • Viikon 18 eli 29.4.2024 lähtien varhaiskasvatusajat varataan viimeistään sunnuntaina 21.4.2024 klo 23.59 CGI Vesan kautta
  • Linkki uuteen palveluun löytyy Pihtiputaan kunnan varhaiskasvatuksen sivuilta huhtikuun alkupäivinä. CGI Vesan voi ladata halutessaan myös puhelimeen AppStoresta (iPhone) tai Play-kaupasta (Android).