Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan kunnan karttapalvelu on päivitetty sekä otettu käyttöön uusi palautejärjestelmä

Pihtiputaan kunnan karttapalvelu on päivitetty sekä otettu käyttöön uusi palautejärjestelmä

Pihtiputaan kunnan tekninen toimi on päivittänyt kartta-aineistoja, kehittänyt paikkatiedon ja ominaisuustietojen hallintaa sekä käytännön prosesseja. Kuntalaisille näkyvämpiä uudistuksia ovat verkkosivuille toteutettu palautepalvelu, joka mahdollistaa myös sijaintitiedon jättämisen palautteen yhteydessä sekä päivitetty karttapalvelu. Karttapalvelun sisältöä päivitetään edelleen tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Toimenpiteen on toteutettu osana Kuntaliiton käynnistämää Pienten kuntien paikkatiedon hallinnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja toiminnan tehostaminen (PIKUPATE) -hanketta, jossa Pihtiputaan kunta on mukana. Hankkeen päähakijakuntana on Tyrnävän kunta ja siinä on mukana yhteensä 24 kuntaa.

Tutustu karttapalveluun

Käy tutustumassa monipuolisiin karttatyökaluihin ja -aineistoihin​. Karttapalvelu tarjoaa tietoa esimerkiksi kunnan palveluista, kaavoituksesta, myytävistä tonteista ja virkistysalueista niin kunnan asukkaille kuin viranomaisille.

Palautepalvelu

Palautejärjestelmässä voit antaa palautetta kunnan palveluista. Esimerkiksi voit antaa palautetta ja toiveita karttapalvelusta suoraan maankäytön toimintayksikölle.