Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Pihtiputaan kunta etsii elinvoimapäällikköä

Pihtiputaan kunta etsii elinvoimapäällikköä

Pihtiputaan kunta etsii elinvoimapäällikköä 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pihtiputaan kunta on noin 3800 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Kunnastamme löytyy puu- ja metalliteollisuutta, sekä vahvaa maa- ja metsätaloutta. Myös nelostiehen tukeutuva palvelusektorimme on vireä. Kunta on panostanut viime aikoina myös erityisesti viestinnän ja markkinoinnin, luontoreitistöjen sekä uusiutuvan energian kehittämiseen.

Etsimämme elinvoimapäällikön tehtävät sijoittuvat kunnan elinvoimayksikköön. Elinvoimayksikkö vastaa Pihtiputaan kunnan strategian toimeenpanosta elinkeinojen ja aluekehittämisen, sekä työllisyyspolitiikan osalta. Lisäksi elinvoimayksikön vastuulle kuuluvat yritysneuvonta, hankehallinto (kunnan omat hankkeet ja laajemmat alueelliset hankkeet) sekä kunnan matkailutoiminnot.

Elinvoimapäällikön tehtäviin kuuluu
– yritysneuvonta (erityisesti teolliset yritykset),
– hankevalmistelu (EAKR & ESR, maaseuturahasto sekä muut rahoituslähteet),
– yrityskehittäjien ja viestintäsuunnittelijan esihenkilönä toimiminen, sekä
– pohjoisen Keski-Suomen alueellisen kehittäjätiimin jäsenenä toimiminen

Elinvoimapäällikkö kuuluu kunnan johtoryhmään.

Arvostamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta ja alan kokemusta. Eduksi luemme tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, yrityselämän tuntemuksen ja hankerahoitusosaamisen. Lisäksi hakijan eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot, markkinointihenkisyys, yrittäjyystaidot sekä hyvä kielitaito erityisesti englannin kielessä.

Elinvoimapäällikkö työskentelee toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työsuhteen palkkaus ja ehdot ovat KVTES:in mukaisia. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 19.5.2024 mennessä ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuajan jälkeen toimitettuja hakemuksia ei oteta huomioon.

Lisätietoja elinvoimapäällikön tehtävistä ja kunnastamme antaa kunnanjohtaja Ari Kinnunen, puh. 044 459 6806 tai ari.kinnunen@pihtipudas.fi.