Siirry suoraan sisältöön

Pihtiputaan kunta

Virrantien matonpesupaikka avattu – Viljelypalstojen vesipiste otetaan käyttöön viikolla 20

Virrantien matonpesupaikka avattu – Viljelypalstojen vesipiste otetaan käyttöön viikolla 20

Pihtiputaan kunnan ylläpitämä matonpesupaikka on jälleen käytössä talven jäljiltä. Matonpesupaikka sijaitsee Virrantien päässä Heinäjoen varrella. Mattojen valutuspuomeja on saatavilla rajallinen määrä, joten suosittelemme, että matot viedään valutuksen jälkeen kotiin kuivumaan. Näin varmistamme, että mahdollisimman moni kuntalainen pääsee hyödyntämään matonpesupaikkaa. Pesupaikan varustukseen kuuluu juokseva vesi joesta, pesualtaat kuuraustasoineen, mankeli sekä valutuspuomit.

Virrantien viljelypalstat

Viikolla 20 kytketään vesi myös viereisille viljelypalstoille. Viljelypalstoja on vielä vapaana! Jos kiinnostuit, varaa oma viljelypalstasi teknisen toimen toimistosihteerin kautta: kirsi.kinnunen@pihtipudas.fi. Tutustu ajantasaiseen viljelypalstojen varaustilanteeseen Swecon karttapalvelussa

Palstoja voi anoa teknisestä toimesta jatkuvana hakuna. Palstoja annetaan käyttöön etusijajärjestyksessä ja niin kauan kuin perustettuja palstoja on vapaana. Useamman palstan vuokraaminen on mahdollista, mikäli niitä on vapaana.

Viljelypalstan varaus on voimassa toistaiseksi eikä sitä tarvitse uusia vuosittain. Vuokra laskutetaan kerran vuodessa viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. Vuokraus voidaan irtisanoa ennen viljelykauden alkua jokaisen vuoden helmikuun loppuun mennessä. Viljelyehtoihin sovelletaan teknisen lautakunnan 7.11.2023 § 96 linjauksia. Palstan vuokra on tällä hetkellä 20 €/kausi/palsta.